Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

23 вересня відбулося свято – День села Миколай-Поле.

    23 вересня 2017 року на базі Миколай-Пільського сільського будинку культури комунального закладу «Районний центр  культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області відбулося свято – День села Миколай-Поле. Не зважаючи на дощову, похмуру погоду у холі будинку культури зібралося багато мешканців та гостей території сільської ради.
    Урочисту частину відкрив голова Миколай-Пільської сільської ради Тимофій Шаповалов. У своєму виступі, найбільш активних громадян сільської ради, голова нагородив грамотами та подяками, працівників шкіл, культури, ФАПУ, пошти, торгівлі та фермерів. Серед нагороджених був і волонтер АТО Сергій Інюшев. Були вручені подарунки молодим сім’ям і батькам, у яких народилися немовлята. За спонсорську допомогу території Миколай-Пільської сільської ради були нагороджені депутат Запорізької обласної ради, заслужений працівник сільського господарства та керівник підприємства ПП АФ «Славутич» Геннадій Марич, директор ПП «Світоч» Олег Шкороботько.
   Глядачів зігрівали своїми виступами вокальна група «Птаха» Миколай-Пільського сільського будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області та «народний» вокальний ансамбль «Джерело» Новопетрівської сільської бібліотеки з розширеною формою діяльності комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області.
   Для дітей була устаткована ігрова зона з безкоштовними батутами, попкорном, інтерактивною рибалкою та «маленькими» автомобілями. Наприкінці свята на усіх присутніх чекала святкова безпрограшна лотерея з корисними та смачними призами.



Вівторок, 26 Вересня 2017 11:43 | Переглядів: 845