Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Широківська об’єднана територіальна громада відсвяткувала свій перший рік

     14 жовтня 2017 року незважаючи на мінливу «жінку-погоду» Широківська громада свій перший рік святкувала. Святкування не оминуло керівництво Запорізького району разом з начальниками відділів та організацій.
Урочисті заходи розпочалися біля Свято-Успенського храму ходою жителів території громади разом з активом громади та почесними гостями до центру села Лукашеве, де проходили основні святкові заходи.
    Одразу ж, після урочистої ходи відбулось офіційне відкриття свята – Дня громади. Зі сцени лунали вітання голови Широківської громади Дениса Коротенка, який побажав добробуту, розвитку та процвітання молодій громаді.
Голова Запорізької районної ради Анатолій Шевчишин та голова райдержадміністрації Анатолій Васюк вручили Почесні грамоти активним працівникам соціально-культурної сфери громади.
    Серед почесних гостей на святі були присутні й депутати обласної ради та партнери з благодійного фонду «Менонітський центр». На захід завітав також Зорен Хербст, член Європейського Регіонального Комітету, депутат ради міста-побратима Запоріжжя Магдебурга, який опікується соціальними, гуманітарними місіями у країнах Європи.
Після офіційної частини розпочалася святкова концертна програма за участю артистів художньої самодіяльності закладів культури території громади – окремих вокалістів, вокальних, вокально-інструментальних колективів, хореографічних і театральних колективів та артистів циркового жанру.
    Разом з концертною програмою усі бажаючі, у тому числі дітлахи, отримали змогу відвідати різноманітні тематичні містечка: батутів, майстер-класів, професій; взяти участь у конкурсах, розмалюватися за допомогою майстринь з аквагриму. А також, для людей поважного віку функціонував тематичний намет з гарячим чаєм, гітарою та теплим спілкуванням. Починаючи з обіду усіх присутніх пригощала безкоштовна, смачна польова кухня.
Під час великого продовольчого ярмарку, який працював майже увесь день, можна було придбати різноманітні товари, сувеніри, кулінарні вироби, продукти харчування тощо.
   З 16 год. розпочався розіграш безкоштовної святкової лотереї, учасники якої отримали сотні призів (15 баранів, чайники, праски, подушки тощо). По закінченні свята народ розважав запальний запорізький кавер-гурт «FAR4».
Усі присутні та гості свята отримали купу вражень та задоволень від цього свята!



Вівторок, 17 Жовтня 2017 14:57 | Переглядів: 870