Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Податкова у Запорізькому районі повідомляє

 

До уваги платників податків!

Інформуємо Вас, що з січня 2018 року видання Державної фіскальної служби України «Вісник. Право знати все про податки і збори»
змінює назву на «Вісник. Офіційно про податки».
передплатні ціни на журнал «Вісник. Офіційно про податки» на 2018 рік:
для платників податків – юридичних та фізичних осіб – місячний комплект з щомісячним додатком – практикумом – 248,00 грн.

 

Офіційне видання ДФС України «Вісник. Право знати все про податки і збори» проводить 7 грудня 2017 року в приміщенні Гранд холу «Хрещатик» за адресою : м. Київ, вул. Хрещатик, 14а
Національний агрофорум для платників податків за участі фахівців Державної податкової служби України, Міністерства аграрної політики і продовольства, Міністерства юстиції, ключових експертів консалтингових та юридичних компаній.
Тема Національного форуму: «Податки. Фінанси. Право».

 

Безкоштовні електронні ключі від ДФС отримали 16,8 тисячі запорізьких платників

За 10 місяців поточного року клієнтами пунктів видачі електронних ключів фіскальної служби стали 16,8 тисячі платників м. Запоріжжя та області. Фахівці центрів видали їм майже 50,5 тисячі безкоштовних сертифікатів електронного цифрового підпису.
Як відзначають спеціалісти ДФС, кількість бажаючих отримати ЕЦП щороку зростає, зокрема, порівняно з минулим роком – більш ніж на тисячу відвідувачів, серед яких переважно суб'єкти підприємництва та громадяни. Це, насамперед, пов'язано із розвитком електронних сервісів.
Наприклад, сьогодні за допомогою електронних ключів можна не тільки подавати податкову та іншу звітність до фіскальної служби, Пенсійного фонду, а й отримувати цілий перелік інформаційних, консультаційних послуг, довідки, витяги з реєстрів та інші.
Аби фізичній особи стати власником посилених сертифікатів ЕПЦ, необхідно подати лише кілька документів:
– заповнену та підписану Реєстраційну картку (для фізичної особи/фізичної особи – підприємця) встановленого зразка із згодою на обробку персональних даних підписувача, у двох примірниках;
– копію паспорта (копію посвідки на постійне (тимчасове) місце проживання, засвідчену підписом власника, або паспорта громадянина іншої країни із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову (для іноземних громадян);
– копію картки платника податків (у разі, якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, копія картки платника податків не подається).
Докладна інформація про надання послуг Акредитованим центром сертифікації ключів ІДД ДФС України розміщена на сайті: http://acskidd.gov.ua. Пункти реєстрації користувачів АЦСК розташовані в містах Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь.



Четвер, 02 Листопада 2017 09:51 | Переглядів: 487