Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Семінар - нарада в Запорізькій районній державній адміністрації

     23.03.2016 р. в приміщенні актової зали Запорізької районної державної адміністрації відбувся семінар - нарада, в якому прийняв участь голова Запорізької районної ради Шевчишин А.М. , депутати Запорізької обласної ради Майстро Д.М., Коротенко Д.А., Корольов Я.Б.

Згідно порядку денного були розглянуті наступні питання:
1. Про проведення роботи щодо залучення населення Запорізького району до контрактної служби та підготовки до наступної черги часткової мобілізації.
2. Про реалізацію необхідних заходів щодо прийняття повноважень у сфері державної реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання осіб. Створення органів реєстрації.
3. Реформування галузі освіти, актуальні питання взаємодії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та органів самоврядування в районі.
4. Про вжиття невідкладних заходів щодо реалізації Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Стан, перспективи розробки генеральних планів населених пунктів та інші актуальні питання містобудівної діяльності.
5. Про затвердження граничних сум витрат на придбання.
6. Про проведення місячнику очистки території району, «Дня довкілля», затвердження санітарних схем очистки території.
7. Водопостачання населених пунктів , стан дорожнього покриття району.
8. Проведення інвентаризації земель, стан збереження меліоративних систем та полезахисних лісосмуг району.
9. Про стан соціального захисту воїнів АТО, тимчасово переміщених осіб та інших соціально незахищених категорій населення. Стан надання субсидій в районі.
10. Реформування галузі культури,актуальні питання взаємодії відділу культури і туризму райдержадміністрації, КЗ «Запорізький районний культури і дозвілля» Запорізької районної ради та органів місцевого самоврядування в районі.
11. Стан архівної справи в районі, проблемні питання передачі описів справ простійного зберігання та з особового складу органів місцевого самоврядування до архіву.

   Питання черги денної визвали жвавий інтерес у голів сільських та селищних рад , які прийняли активну участь в їх обговоренні.



Середа, 23 Березня 2016 14:46 | Переглядів: 799