Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Податкова у Запорізькому районі повідомляє

 

У новому році запоріжці почали активно отримувати електронні ключі

 

У січні 2018 року безкоштовні ключі електронного цифрового підпису отримали понад 2,1 тисячі запорізьких платників податків. Спеціалісти фіскальної служби видали їм 5,8 тисячі посилених сертифікатів ЕЦП. Це, відповідно, на 400 нових користувачів та 900 ключів більше, ніж за минулий місяць.

Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, щоденно клієнтами запорізьких пунктів Акредитованого центру сертифікації ключів стають, у середньому, понад 100 відвідувачів, серед яких і представники бізнесу, і громадяни, і держслужбовці.
При цьому керівник фіскальної служби області відзначила, що за допомогою електронних ключів, отриманих у фіскальній службі, можна подавати он-лайн звітність до контролюючих органів, у тому числі, декларації про майновий стан і доходи, а також до Пенсійного фонду та фондів соціального страхування, органів статистики тощо.
Окрім звітування, запорізькі платники активно користуються оновленим сервісом ДФС Електронний кабінет, який у цілодобовому режимі надає доступ до десятків реєстрів, систем електронного адміністрування, реєстраційних та облікових даних. Ці та інші послуги пропонує приватна частина Електронного кабінету, вхід до якої здійснюється із використанням посилених сертифікатів ЕЦП.
Нагадаємо, на Запоріжжі можна безкоштовно отримати електронні ключі за наступними адресами: м. Запоріжжя, вул. Паркова, буд. 4а, 1-й пов., тел.: (061) 219-06-27, м. Бердянськ, просп. Праці, буд. 20, каб. 219, тел.: (06153) 38663, м. Мелітополь, вул. Героїв України, буд. 31, каб. 103, тел.: (0619) 422920.
Сайт Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС: http://acskidd.gov.ua.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

У Запоріжжі відзначили співробітників фіскальної служби – учасників АТО

 

У фіскальній службі Запорізької області відбулися урочисті збори, присвячені третій річниці утворення спецпідрозділу ДФС "Фантом". У заході взяли участь голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, а також керівний склад податкової міліції та працівники служби.

У вітальній промові Юліана Козаченко від імені колективу подякувала добровольцям за професіоналізм, мужність, готовність до будь-яких випробувань та здатність вирішувати найскладніші завдання. А також побажала і надалі з честю виконувати свій обов’язок, покладений державою, та гідно відповідати викликам часу.
Під час урочистостей губернатор та голова Запорізької обласної ради нагородили почесними грамотами офіцерів податкової міліції за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України у зоні проведення антитерористичної операції.
"Фантом" був створений наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з неконтрольованої території.
Співробітники податкової міліції Запорізької області у складі підрозділу "Фантом" на добровільних засадах несуть службу у зоні проведення АТО. Працюють вони за двома напрямами: на офіційних переходах, пунктах пропуску, де контролюють вантажошляхи, автомобільні та залізничні переїзди, а також патрулюють лінію розмежування у складі мобільних груп.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 



П'ятниця, 02 Лютого 2018 13:20 | Переглядів: 461