Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Податкова у Запорізькому районі повідомляє

 

Юліана Козаченко: "Малі та середні підприємці Запоріжжя поповнили місцеві бюджети майже на 60 мільйонів"

Фізичні особи-підприємці Запорізького регіону, які обрали спрощену систему оподаткування, з початку року перерахували до місцевих бюджетів близько 60 мільйонів гривень єдиного податку. Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, надходження від представників малого і середнього бізнесу порівняно з минулорічними зросли на 33 відсотки або на 14,7 мільйона.
Більша половина від загальної суми надійшла від підприємців обласного центру – 34,8 мільйона, що на 9,6 мільйона більше, ніж у січні 2017 року. "Єдинники"-фізособи Мелітопольщини та Приазов'я поповнили бюджет на 7,7 мільйона, Бердянського та Приморського районів сплатили 5,7 мільйона, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського – понад два мільйони, Василівського та Михайлівського – майже 1,9 мільйона, м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 1,8 мільйона.
Юліана Козаченко зазначила, що умови перебування на спрощеній системі оподаткування дозволяють підприємцям обрати оптимальну групу для ведення власної справи. Ставки єдиного податку для платників 1 та 2 групи встановлюються місцевими радами залежно від виду господарської діяльності. Так, розмір податку для 1 групи складає до 10 відсотків від прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 1 січня 2018 року, тобто до 176,20 грн., для 2 групи – до 20% від мінімальної зарплати на 1 січня 2018 року, тобто до 744,60 грн. Для платників єдиного податку 3 групи ставка дорівнює 3 відсоткам від доходу за умови сплати ПДВ або 5 відсотків від прибутку, без сплати ПДВ.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

У фіскальній службі Запорізької області зустріли податкових міліціонерів із зони АТО

Сьогодні у фіскальній службі Запорізької області зустріли працівників податкової міліції, які повернулися додому під час десятої ротації Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО.
З поверненням після небезпечної служби офіцерів привітали перший заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Віталій Малий, керівний склад податкової міліції Запорізької області та колеги.
У першу чергу, керівництво податкової міліції подякувало всім співробітникам за те, що вони повернулися у повному складі.
– Сьогодні ми урочисто зустрічаємо офіцерів Головного управління ДФС у Запорізькій області, які виконували свої обов'язки по захисту нашої держави та її економічних інтересів у складі управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області. Важливість цієї роботи відзначена керівництвом держави та ДФС України. Співробітники управління завжди перебувають на передовій та користуються повагою серед інших правоохоронних органів, – наголосив Віталій Малий.
За сумлінне та бездоганне виконання обов'язків у зоні АТО чотирьом офіцерам Управління оперативного забезпечення вручені Грамоти Запорізької обласної державної адміністрації.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

На Запоріжжі із незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на 3,2 мільйона гривень

Співробітники податкової міліції фіскальної служби Запорізької області з початку року із незаконного обігу вилучили товарів підакцизної групи на загальну суму 3,2 мільйона гривень. Із них відповідно до судових рішень на даний час конфісковано продукції вартістю 914 тисяч гривень.
Крім того, у ході операції "Акциз" оперативники припинили два факти нелегальної торгівлі алкогольними напоями через мережу Інтернет. У сфері протидії оборудкам з ПДВ викрито три злочини за ст. 212 Кримінального кодексу України. За цими фактами сума завданих державі збитків складає 13,7 мільйона, з яких до бюджету вже повернуто понад 8,7 мільйона.
Всього у провадженні слідчих знаходяться 74 справи, дев'ять з яких розпочато у січні. 55 проваджень стосуються розслідування злочинів, що належать до категорії тяжких, 40 із них – щодо ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах.
За закінченими справами до бюджету відшкодовано понад 9 мільйонів гривень.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 



Вівторок, 27 Лютого 2018 14:39 | Переглядів: 491