Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Податкова у Запорізькому районі повідомляє

 

Запорізькі землекористувачі направили до місцевих бюджетів понад 155 мільйонів гривень

Надходження до місцевих бюджетів Запорізької області від плати за землю склали з початку року понад 155 мільйонів гривень. Це на 5,4 мільйона більше, ніж за два місяці 2017 року.
Майже 90 відсотків платежу забезпечили суб'єкти господарювання-юридичні особи, сплативши 138,7 мільйона, що на 4 відсотки більше, ніж торік.
Із загальної суми близько 73 мільйонів надійшло від платників м. Запоріжжя, землекористувачі м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів направили до бюджетів 22 мільйони, Бердянського та Приморського районів – 12 мільйонів, Мелітопольського та Приазовського районів – понад 11 мільйонів.
Плата за землю за обсягами надходжень до бюджетів громад знаходиться на третьому місці, її частка складає 12 відсотків.
Нагадаємо, суб'єкти господарювання-юридичні особи самостійно обчислюють суми податку і подають контролюючому органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію. Нарахування фізичним особам проводить фіскальна служба, яка до 1 липня поточного року направляє платникам відповідні податкові повідомлення-рішення.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

Представники обласної та міської влади разом із підприємцями розглянули питання упорядкування торгівлі у Запоріжжі

У Запорізькій облдержадміністрації за участю представників органів обласної, міської влади, фіскальної служби Запорізької області та громадських організацій і бізнесу відбулося спільне засідання координаційних рад з питань розвитку підприємництва.
Учасники обговорили заходи із ліквідації несанкціонованої торгівлі та врегулювання правовідносин функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об'єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя.
Щодо регуляторних актів стосовно розміщення тимчасових споруд для торгівлі в обласному центрі, було зазначено, що вони потребують змін на рівні місцевого самоврядування. Зокрема, представники бізнесу наголосили на необхідності внесення змін до відповідних рішень Запорізької міської ради з метою створення для платників податків сприятливих умов ведення господарської діяльності.
Крім того, члени координаційних ряд розглянули законопроекти, які погіршують стан малого та середнього підприємництва і потребують обговорення.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

У фіскальній службі Запорізької області проведено понад півсотні антикорупційних заходів

За два місяці співробітники управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Запорізькій області провели 18 службових перевірок щодо можливих порушень з боку службових осіб фіскальної служби регіону, з яких 15 фактів підтвердились. За їхніми результатами п'ять матеріалів направлено до правоохоронних органів для прийняття рішень згідно із чинним законодавством.
Під час досудового розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за матеріалами управління внутрішньої безпеки, одній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України.
Також з початку року перевірено 35 кандидатів на посади до територіальних органів ДФС у Запорізькій області на предмет виявлення обставин, що можуть перешкоджати їх призначенню. Відмовлено в погодженні одній особі.
Крім того, у трудових колективах служби організовано понад 50 профілактичних заходів, зокрема, бесіди та лекції на антикорупційну тематику.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 



Середа, 28 Березня 2018 11:43 | Переглядів: 455