Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Податкова у Запорізькому районі повідомляє

Юліана Козаченко: "Від оподаткування землі місцеві бюджети Запорізької області отримали понад 320 мільйонів"

Запорізькі землекористувачі з початку року перерахували до місцевих скарбниць 321,5 мільйона гривень. Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, рівень надходжень порівняно з минулорічним зріс майже на 7 мільйонів.
Із загальної суми 288 мільйонів сплатили понад дев'ять тисяч суб'єктів господарювання-юридичних осіб, збільшивши відрахування на 6,5 мільйона. Фізичні особи поповнили бюджети на 33 мільйони, що на 239 тисяч більше, ніж торік.
Найбільші платежі забезпечили суб'єкти підприємництва та фізичні особи м. Запоріжжя – понад 148 мільйонів, м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 44 мільйони. Скарбниці громад м. Мелітополь, Мелітопольського та Приазовського районів отримали 28 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 25 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 15,3 мільйона, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського – майже 14 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського – 13,6 мільйона, Якимівського та Веселівського – 13 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського – 10,3 мільйона, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – близько 10 мільйонів.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Сучасні діти мають своє бачення "податківця майбутнього": Запорізька область відзначила переможців Всеукраїнського конкурсу

Професія податківця, як і сплата податків, завжди привертають увагу суспільства. В умовах реформування фіскальної служби, яке відбувається сьогодні, все більше платників податків, у тому числі майбутніх, цікавляться цим фахом. Деякі з них висловлюють своє бачення засобами художньої творчості.
Цієї весни 28 учнів навчальних закладів Запорізької області взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Податківець майбутнього", який був ініційований та проведений Університетом Державної фіскальної служби України.
15 регіонів, 71 навчальний заклад з різних міст і селищ – саме така географія учасників мистецького змагання. Приємно відзначити, що троє юних талановитих мешканців Запорізької області стали переможцями цього конкурсу:
Євгенія Кузік, яка навчається у Токмацькій загальноосвітній школі №1, здобула перемогу у номінації "За креативність мислення";
Богдана Турупова – також учениця Токмацької загальноосвітньої школи №1, перемогла у категорії "Декоративно-ужиткове мистецтво";
Антон Колесніков – учень Мелітопольської загальноосвітньої школи №24 став найкращим у номінації "За оригінальність розкриття теми".
Під час урочистого нагородження переможці отримали дипломи Університету Державної фіскальної служби України та подарункові набори для творчості.
До речі, з роботами дітей можна ознайомитись на сторінці Університету Державної фіскальної служби України у мережі Фейсбук.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

У Запоріжжі ліквідовано виробництво тютюну для кальянів

Масове виробництво та збут тютюну для кальянів припинили співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області.
Під час оперативних заходів було виявлено підпільний цех, у ході діяльності якого використовувалися ароматизатори з різними фруктовими смаками та тютюнова сировина невідомого походження.
Оперативники встановили, що реалізація незаконно виготовлених тютюнових виробів здійснювалася через мережу Інтернет.
Як повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Віталій Малий, під час санкціонованого судом обшуку вилучено 544 кілограмів тютюну для кальянів в асортименті та 10 кілограмів ароматизаторів з різними фруктовими смаками, а також прилади для змішування та фасування тютюнової продукції. Загальна вартість вилученої підакцизної продукції складає 1,2 млн. грн.
На даний час тривають слідчі дії.

Головне управління ДФС у Запорізькій області



Середа, 30 Травня 2018 14:36 | Переглядів: 475