Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Представники місцевого самоврядування долучилися до фахової майстерні з питань освіти

 

За ініціативи голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака у Михайлівському районі відбулася зустріч за «круглим столом» голів об’єднаних територіальних громад та керівництва районних рад Запорізької області. Представники місцевого самоврядування обговорили наболілі питання та намітили шляхи їх вирішення спільно з обласною радою.
Голова Запорізької районної ради Анатолій Шевчишин взяв участь у фаховій майстерні на тему «Секторальні реформи як невід’ємна складова процесу децентралізації: освіта», яка проходила  на території Михайлівського району.
Фахова майстерня була організована в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад" та за підтримки Запорізької обласної ради. У засіданні взяла участь начальник відділу з питань адміністративно-територіального устрою та стратегії розвитку місцевого самоврядування управління з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою виконавчого апарату Запорізької обласної ради Олена Курілова.
Модератори майстерні окреслили усі нормативні нововведення, які стосуються організації роботи освітніх закладів, а також обговорили шляхи подолання можливих проблем.
Майстерня проходила у форматі інтерактивного спілкування, окрім модераторів, своє бачення з означеної теми могли висловити й представники місцевого самоврядування.



Понеділок, 18 Червня 2018 11:50 | Переглядів: 465