Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

95 весна Григорія Бідняка

95 весен Григорія Бідняка

   У вівторок, 12 квітня, своє 95-річчя відзначив Григорій Степанович БІДНЯК із села Високогірне – учасник бойових дій, полковник запасу, воював у складі Леніградського, Карело-Фінського, Прибалтійського фронтів, інвалід Другої світової війни, ветеран праці, заслужений агроном та колишній керівник плодорозсадника «Запорізький». У його арсеналі більше 30 високих урядових нагород та відзнак.
  Грамотами та квітами привітали ветерана голова районної ради А.М. Шевчишин, керівник апарату райдержадміністрації В.О. Макущенко, голова районної ради ветеранів війни та праці В.М. Скловський.
- Від імені районної громади хочу подякувати Вам, Григорію Степановичу, за проявлені мужність та героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, за активну громадську роботу і стверджуючу життєву позицію, багаторічну участь у соціальному розвитку села, за мудрість і досвід, які Ви передали своїм дітям, - звернувся до ветеран голова райради А.М. Шевчишин. – Дозвольте привітати Вас з таким поважним ювілеєм, побажати здоров’я, підтримки рідних, щоб прожити у мирі й злагоді сто і більше років.
  До поздоровлень приєднались депутат обласної ради Р.О. Кузьменко та місцеве керівництво. Разом з головою Долинської сільради Б.М. Федчуком, його заступником С.В. Єфименком та секретарем С.О. Рибак вони вручили ювіляру квіти, цінні подарунки і висловили щирі привітання з Днем народження.
Григорій Степанович подякував гостям за теплий візит та щирі слова привітань. І зазначив, що завжди відчуває підтримку від керівництва району, турботу голови ради ветеранів В.М. Скловського, постійну допомогу та уважність до проблем ветеранів голови сільради Б.М. Федчука.
  Сьогодні підтримкою для Григорія Степановича є його син та донька, п’ятеро онуків. На жаль, нещодавно відійшла у вічність дружина ветерана Лідія Трохимівна, з якою у злагоді і любові прожили 65 років.
У своєму поважному віці Григорій Степанович і сьогодні стурбований ситуацією в країні, її майбутнім, висловлює сподівання на краще життя.



Середа, 13 Квітня 2016 09:45 | Переглядів: 909