Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«ТЕЛЕМЕДИЦИНА» у Запорізькому районі

 


Комунальне некомерційне підприємство «Запорізький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Запорізької районної ради Запорізької області запровадила у практику охорони здоров’я консультування пацієнтів доктором медичних наук, лікарем - терапевтом вищої кваліфікаційної категорії Медведєвим В.В. за системою «телемедицини» - тобто пацієнту не потрібно приїжджати до центру, а достатньо звернутися до сімейного лікаря територіальної амбулаторії загальної практики, який по Інтернету зв’язується з центром та візуально он-лайн доповідає стан про відхилення у стані здоров’я консультанту.

Консультант безпосередньо контактує з пацієнтом : уточнює проблемні питання, аналізує функціонально-лабораторні обстеження, розшифровує кардіограму, яка теж передається через Інтернет та надає практичні поради по лікуванню хворого.
Оснащення усіх амбулаторій електрокардіографами, які адаптовані для передачі електрокардіограм по Інтернету, дає можливість кожному сімейному лікарю отримати консультацію безпосередньо при проведенні електрокардіографічного обстеження як в амбулаторії, так і на дому завдяки наявності мобільного інтернету. Таким же чином можливо проводити консультування безпосередньо у ліжка хворого «на дому» у разі, як що стан здоров’я хворого не дозволяє звертатися до амбулаторії.


Завдяки оснащенню усіх амбулаторій Комунального некомерційного підприємства «Запорізький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Запорізької районної ради комп’ютерною технікою для мультимедійного зв’язку проведення оперативних нарад та конференцій проводиться без відриву лікаря від своїх професійних обов’язків.



Четвер, 08 Листопада 2018 11:30 | Переглядів: 562