Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Питання добудови Кушугумської лікарні – на контролі керівництва районної ради

На відкриття Кушугумської поліклініки очікує більше 20 тисяч жителів Запорізького району. Як ми вже зазначали, будівництво довго очікуваного соціального об’єкту наближається до завершення. На якому етапі роботи і чи є проблемні питання, особисто з’ясував голова районної ради А.М. Шевчишин.

У ході робочої поїздки його супроводжували заступник голови районної ради С.І. Бурма, головний інженер фірми-підрядник ТОВ «ФоРум» О.М. Андросов, адміністрація ЦРЛ та Кушугумської лікарні, депутат обласної ради Д.М. Майстро, депутати районної ради та представники селищної ради.

За словами представника підрядної організації О.М. Андросова та заступника головного лікаря ЦРЛ О.О. Коротіної, вже виконано знач ний обсяг робіт. Основні найважчі роботи завершені. А це електропостачання (встановлено два трансформатори), водогін, каналізаційна мережа (протяжність 2 км), вентиляційне обладнання, встановлені ліфти. Наразі залишається проблемним питання опалення приміщення. Змінилися технічні умови газифікації, а це новий проект та приведення документації у відповідність з чинним законодавством. Тимчасово проблему вирішили – встановили електроопалення з тим, щоб в належних умовах і в стислі терміни завершити всі внутрішні оздоблювальні роботи.

Проект здається в цілому, тому на разі питанням номер один є газифікація установи та встановлення (за планом після нового року) медичного обладнання. Але тут також виникли складнощі: бажано до за вершення всіх робіт у приміщенні встановити рентген апаратуру в флюорографічному кабінеті. Це дуже складна установка як самого обладнання, так і спеціальних кабелів.

Голова райради ознайомився з перебігом будівництва, оглянув територію лікарні, де завершуються роботи з оздоблення фасаду і підстанції «швидкої допомоги», викладення території навколо лікарні тротуарною плиткою, а також територію майбутнього закладеного парку та об'єкт джерела енергопостачання. Побував усередині новобудови, де йшла робота з викладення кахлю, шпаклювання.

Після знайомства з ходом будівництва голова районної ради А.М. Шевчишин зазначив, що керівництво районної лікарні може повністю розраховувати на підтримку районної ради і особисто контролюватиме терміни здачі об'єкту та питання газифікації приміщення. У свою чергу представники підрядної організації та керівництво районної лікарні зазначили, що об'єкт буде здано у визначені тендером терміни.



Четвер, 10 Грудня 2015 15:42 | Переглядів: 930