Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулось засідання сесії Запорізької раонної ради

12 вересня відбулось засідання сорок сьомої позачергової сесії Запорізької районної ради сьомого скликання. Відкрив і провів сесію заступник голови районної ради С.І.Бурма.

Із 34 депутатів на сесію прибули 21. У роботі сесії взяв участь голова райдержадміністрації Васюк А.Г., сільські та селищні голови, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, запрошені.

Всі питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо було розглянуто на засіданнях постійних комісій.
Депутати затвердили Статут КНП «Запорізька центральна районна лікарня» ЗРР ЗО, внесли зміни до структури КНП «Запорізький районний центр» первинної медико – санітарної допомоги» ЗРР ЗО, затвердили програму розвитку вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в Запорізькому районі та фінансової підтримки КНП «Запорізька центральна районна лікарня» ЗРР ЗО та внесли зміни та доповнення до Програми розвитку первинної медико – санітарної допомоги в Запорізькому районі. Також затвердили список присяжних Запорізького районного суду Запорізької області та продовжили строк дії договору позички нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району Запорізької області щодо строкового безоплатного користування КУ «Місцева пожежна охорона» ЗРР ЗО. Депутатами внесено зімни до районних програм.
Були внесені зміни і доповнення до районного бюджету на 2019 рік.

На пленарному засіданні звання «Почесний громадянин Запорізького району» було присвоєно: Макущенко Володимиру Олексійовичу, Івановій Аллі Григорівні, Свисенко Віктору Івановичу.

Враховуючи видатний внесок у розвиток Запорізького району та в знак поваги Шевчишину Анатолію Миколайовичу та Тараненко Сергію Вікторовичу звання «Почесний громадянин Запорізького району» було присвоєно (посмертно).



Четвер, 12 Вересня 2019 16:40 | Переглядів: 524