Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулось засідання сесії Запорізької раонної ради

14 листопада відбулось засідання сорок дев’ятої позачергової сесії Запорізької районної ради сьомого скликання. Відкрив і провів сесію голова Запорізької районної ради С.І.Бурма.
У роботі сесії взяли участь 25 депутатів з 34, голова Запорізької райдержадміністрації, сільські голови, керівники районних управлінь та відділів райдержадміністрації, комунальних закладів Запорізької районної ради .
Всі питання, внесені до порядку денного сесії, попередньо було розглянуто на засіданнях постійних комісій.
Для повноцінного функціонування комунальних установ та закладів районної ради у межах очікуваного обсягу доходів районного бюджету у 2020 році проведена їх оптимізація. У зв’язку з цим, депутати на сесії затвердили Положення та структуру КЗ «Районний центр культури і дозвілля» ЗРР ЗО, припинили роботу КЗ «Фізкультурно – спортивний клуб «Колос» ЗРР ЗО шляхом ліквідації та КЗ «Запорізька районна комплексна дитячо – юнацька спортивна школа» ЗРР ЗО - шляхом приєднання до КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» ЗРР ЗО. Також безоплатно передали майно (майнові права) КЗ «Місцева пожежна охорона» ЗРР ЗО у комунальну власність територіального громади селища Кушугум (в особі Кушугумської селищної ради Запорізького району Запорізької області) зі спільної власності територіальної громади сіл, селищ Запорізького району Запорізької області та ін.
Були внесені зімни до програм: Розвитку ПМСД в Запорізькому районі та підтримки КНП «Запорізький районний центр первинної медико – санітарної допомоги» ЗРР ЗО на 2019 рік та зміни; Підвищення якості та ефективності виконання управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади на території Запорізького району на 2019 рік; Стимулювання збільшення виробництва та покращення якості сільськогосподарської продукції в Запорізькому районі на 2016-2020 роки.
Прийняли ряд рішень щодо продажу об’єкта приватизації, що належить до спільної власності територіальної громади сіл, селищ Запорізького району Запорізької області.
Були внесені зміни до складу постійних комісій районної ради та уточнений районний бюджет на 2019 рік.
Депутати Запорізької районної ради Запорізької області звернулись до Президента України та Верховної Ради України щодо необхідності продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.



П'ятниця, 15 Листопада 2019 09:14 | Переглядів: 377