Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Сердечно вітаємо із професійним святом усіх працівників сільського господарства!

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Впевнені у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу!

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Щиро бажаємо вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної наснаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України!

 

З повагою,
голова ради С.І.Бурма
заступник голови ради В.І.Ломейко



Понеділок, 18 Листопада 2019 08:21 | Переглядів: 340