Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

БЛАГОДІЙНІСТЬ ЯК ПРОЯВ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТА НЕБАЙДУЖОСТІ БІЗНЕСУ


Зараз наша країна, як і весь світ, починає жити в новій реальності. Всього за декілька днів нам усім довелося змінити наш звичний ритм життя, щоб підготуватися та протистояти вірусній загрозі. Всі ми зацікавлені в тому, щоб поширення коронавірусу в нашому регіоні не повторило ситуацію в Італії та Іспанії. Всі ми, без винятку, рівні перед загрозою COVID-19. Саме тому медична служба Запорізького району наразі працює в посиленому режимі.
Наші медики знаходяться на «передовій», при цьому, на жаль, одним професіоналізмом, самовідданістю ми не зможемо зберегти ваше здоров'я та здоров'я ваших близьких. Ми готові боротися за життя наших пацієнтів 24 години на добу, але в лікувальному закладі, як і практично в усіх лікувальних установах країни, не вистачає засобів індивідуального захисту (рукавичок, масок, респіраторів, ізолюючих костюмів тощо), медикаментів, дезінфікуючих засобів, апаратів штучної вентиляції легенів, щоб забезпечити безперебійну роботу в період загострення ситуації.
І в цей важкий період епідемії, яка співпала з реформою охорони здоров'я, бізнес нашого Запорізького району, який працює для людей, просто не зміг залишатися осторонь. Епідемія буде мати вплив на економіку та на всіх нас. Але треба пам’ятати, що життя та здоров’я людей – найцінніше.
Адміністрація КНП «Запорізька ЦРЛ» ЗРР щиро вдячна директорам ПП «Агрофірма «РОС і Я» – Гринь Антону Володимировичу, ТОВ «Бакай-Агро» – Гринь Володимиру Миколайовичу, ФОП Зуб В.П. – Зубу Віктору Петровичу, ФОП Козиряцький Ю.М. – Козиряцькому Юрію Миколайовичу, які в такий важкий період епідемії, підтримали нас та надали змогу оновити медичне обладнання для надання невідкладної допомоги жителям Запорізького району. Радіємо, що саме в нашому районі є такі небайдужі керівники підприємств, які не залишаються осторонь та допомагають медикам для перемоги над вірусом і задля збереження здоров’я людей.

Шановні керівники підприємств, фермери і просто небайдужі люди!
Ми віримо у тісну співпрацю між бізнесом і медичними закладами, щоб оперативно надати допомогу там, де вона найбільше потрібна. Ніхто не зможе зробити це швидше та якісніше, ніж свідомий бізнес. Відповідальний бізнес не може залишатися осторонь, коли країна переживає нелегкі часи: економічну кризу помножену на загрозу епідемії коронавірусу.
Ми віримо, що майбутнє можна будувати тільки разом!
Це – наша країна, нам тут працювати, жити та виховувати дітей!

Будемо дуже вдячні за Вашу допомогу. Реквізити для перерахунку фінансової підтримки:
Отримувач: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗАПОРІЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОНА ЛІКАРНЯ» ЗАПОРІЗЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ (КНП «ЗАПОРІЗЬКА ЦРЛ» ЗРР ЗО)
Код ЄДРПОУ: 02006722
Розрахунковий рахунок: UA333133990000026001055759193
Призначення платежу: Благодійна допомога на покращення матеріально-технічної бази.

Доброго Вам здоров'я!

P.S. Ваша допомога сьогодні, додасть впевненості медикам завтра, а пацієнтам шанс побороти недугу
Адміністрація КНП «ЗАПОРІЗЬКА ЦРЛ» ЗРР ЗО

 



Четвер, 26 Березня 2020 10:17 | Переглядів: 536