Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Всеукраїнський Форум з питань сільського «зеленого» туризму в Україні

   Протягом 25-27 червня у м. Вінниця відбувся Всеукраїнський Форум з питань сільського «зеленого» туризму в Україні. Захід організовано в рамках мережевого проекту «Image Mapping» за підтримки посольства Фінляндії в Україні, посла .
У Форумі взяли участь близько 150 сіб. Це – власники та працівники агросадиб та інших суміжних комплексів сфери послуг у сільській місцевості; активісти із малих громад, члени спілок та організацій з розвитку сільського туризму, члени фондів громад, працівники профільних державних відомств та установ (працівники заповідників, музеїв етнографії, органів виконавчої влади та самоврядування (міністерства економічного розвитку і аграрної політики), митці, сільські культпрацівники, представники туристичних фірм.
  Від Запорізького району взяв участь та презентував сільські «зелені» садиби району, а також, нові проектні ідеї – голова громадської ради Запорізької райдержадміністрації, голова громадської організації «Асоціація агротуризму Запорізького краю» Борис Ігнатко.
  Під час організаційної частини Форуму відбулося знайомство Бориса Ігнатка з представником посольства Фінлядії – Анссі Куллберг, обговорення його робочого візиту на територію Запорізького району у липні-серпні та реалізації нового гранту сільського «зеленого» туризму на відповідній території.
  У рамках програми учасники ознайомилися зі станом сільського «зеленого» туризму в Україні, процесом децентралізації цієї сфери, використанням місцевого продукту та міжсекторної взаємодії в громаді, фанд-рейзингом (місцеве та залучення закордонного фінансування), інструментами електронної промоції агро-туристичної справи та відвідали агрооселі Вінниччини тощо.



Середа, 29 Червня 2016 14:26 | Переглядів: 922