Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

За інформацією Запорізького центру занятості

Чому роботодавець - наш клієнт номер 1 і що йому може запропонувати служба зайнятості?

 

Через пандемію в країні склалась складна економічна ситуація: зменшилась кількість економічно-активних підприємств, в той час, як кількість шукачів роботи значно зросла. Але, служба зайнятості в цій ситуації намагається максимально зменшити напругу на ринку праці та продовжує активно надавати послуги як безробітним, так і роботодавцям. Завдяки плідній співпраці з роботодавцями та дієвій роботі кар’єрних радників, рівень укомплектування вакансій в Запорізькій області найвищий по Україні.
«Чому роботодавець - наш клієнт номер 1 і що може запропонувати йому служба зайнятості?
Звичайно, якісний та оперативний підбір персоналу.
Організацію співбесіди з шукачами роботи – в режимі онлайн чи офлайн - на розсуд роботодавця.
На замовлення працедавця – професійну підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації безробітних.
Проходження виробничої практики і стажування безпосередньо на підприємстві, на конкретному робочому місці. Безробітний показує свої знання та вміння, а роботодавець – знайомиться з реальним претендентом на робоче місце під час виробничого процессу», - пояснює директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.
Також до послуг працедавців працює сучасний та практичний комунікаційний інструмент - особистий кабінет роботодавця на вебсайті служби. Цей додаток суттєво зекономить ваш час: ви зможете переглядати резюме шукачів роботи з будь-якого гаджета, знати, як укомплектовуються вакансії на вашому підприємстві, створювати пропозиції роботи і передавати їх для подальшої модерації і розміщення на сайті.
Усі ці послуги - безкоштовні!
Це ще далеко не все! Будьте на зв’язку із центром зайнятості.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцям Запорізької районної філії ЗОЦЗ за номером (061)702-39-60.



Четвер, 18 Березня 2021 09:23 | Переглядів: 470