Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

День святого Миколая

День святого Миколая – це довгоочікуване свято всіх дітей. Ніщо не робить наших дітей такими щасливими, як віра в чудеса і в те, що мрії здійснюються. Велике спасибі тим людям, які наважилися здійснити мрії дітей мати щасливу родину і стали для них найріднішими - мамою і татом.

Адміністрація районної ради, вітаючи дітей, які виховуються у прийомних родинах, щиро подякували людям, які прийняли для себе відповідальне рішення стати прийомними батьками.  

- Сьогодні ми завітали саме у ці родини з тим, щоб привернути увагу громадськості до такої важливої складової виховання дитини, як сім’я. Тільки сім’я здатна забезпечити дитині безпечне життя та захист, позитивні емоції, відчуття того, що її люблять та цінують, забезпечити дитині максимально можливий рівень фізичного та психологічного здоров’я, доступ до отримання якісної освіти. Низький уклін тим сім’ям, які проявили соціальну відповідальність та подарували дітям найголовніше – батьківську любов та турботу,зазначив заступник голови райради С.І. Бурма.

З солодощами та привітаннями голова районної ради А.М. Шевчишин разом зі своїм заступником С.І. Бурмою, секретарем селищної ради О.А. Ганошенко напередодні свята завітали до трьох прийомних родин у Кушугумі.

Першими привітно зустрічали гостей у своїй затишній оселі родина Сушкіних. У сім’ї виховуються двоє рідних дітей та, як зазначила Ірина Юріївна, вона мріяла про те, що у них буде велика дружна родина. І ось рік тому у їхній сім’ї з’явилися Данило та Марія Сіладі.

- Ми дуже вдячні районній владі за підтримку та увагу. Її ми відчуваємо з перших днів, як наважилася взяти під опіку дітей. А особливо приємно, що представники райради особисто завітали привітати дітей з Днем Святого Миколая, адже для них не стільки важливі подарунки, як увага, - зазначила Ірина Юріївна, дякуючи гостям за приємний сюрприз для діток. Та найзворушливим був момент, коли дітки розгорнули свої гостинці і пригостили всіх присутніх цукерками.

Дуже зраділи гостям і в родині Куликів, адже цього дня у них було свято – маленькій Анастасії виповнилося два рочки. Раділи солодощам і вже рідні для сім’ї чотирирічні Олег та Олександра, іменинниці цього дня гості від Святого Миколая передали яскраву іграшку. Малечі не хотілось відпускати гостей, тож взявши їх за руки, вони провели екскурсію своїми затишними кімнатами, показали улюблені іграшки.

Почуттям неймовірної гордості й шани пройнялися Анатолій Миколайович та Сергій Ігорович і за сім’ю Д.В. Макаренкової та В.В. Тесленка, які виховують чотирьох славних дітей. Три роки тому вони наважилися стати прийомними батьками для рідних братика та сестрички Андрія і Наталі Книш та Анастасії Віровець. А цього року вони з любов’ю прийняли до своєї родини Максима Назаренка із зони АТО.

Скромні, ввічливі та трохи розгублені від такої уваги дорослих людей. Та скільки щастя можна було прочитати у цих дитячих оченятах!



Неділя, 20 Грудня 2015 15:45 | Переглядів: 909