Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Прийом на території Григорівської сільської ради

15.07.2016 голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та соціального захисту Сергій Миколайович Ткаченко разом із депутатом Володимиром Івановичем Ломейко знову завітав до Григорівської сільської ради з метою вирішення депутатських питань
Після останньої зустрічі депутата С. Ткаченка и сільського голови С. Куща минуло 3 тижні. Багато чого було обіцяно зробити для розвитку спорту григорівською сільською радою, але на превеликий жаль дуже мало чого змінилося… Дуже прикро, що про велике професійне футбольне поле піклуються тільки корови, які на випасі знищують бур’ян. Футбольні ворота ще більше поросли травою, а стежинка через поле стає все більш протоптаною. Не дивлячись на те, що сільський голова виділив металолом, який можна здати, і на отримані кошти довести до нормального стану площадку для міні-футболу, сільська молодь не хоче зробити навіть шаг, назустріч до спортивного життя. Про культурні заходи григорян взагалі важко казати, оскільки сільський клуб знаходиться у край поганому стані. Стіні ледве витримують дах, який майже повністю протікає. Велика зала знаходиться у такому стані, що повністю виключає проведення в ньому будь-яких заходів.
Завідуюча григорівським сільським клубом Н. Німчинова звернулась до депутата С. Ткаченко з проханням допомогти сільському клубу з ремонтом всіх приміщень, які знаходяться в будівлі, заміні вікон та встановленні рещіток, заміні дверей, опалення, перекритті даху, а також з проханням посприяти в придбанні нової музичної апаратури: міксерного пульта, колонок, мікрофону, комп’ютера та меблів (столів та стільців).
Для покращення культурного стану Григорівської сільської ради, вважаю що вкрай необхідно зробити дефектний акт та проектно-сметну документацію на капітальний ремонт сільського клубу та підняти це питання на сесії сільської ради.

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та соціального захисту

Сергій Ткаченко



П'ятниця, 15 Липня 2016 16:08 | Переглядів: 787