Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Реальні кроки для завершення будівництва Кушугумської поліклініки

Нарешті з’явилося світло в кінці тунелю у справі добудови Кушугумської поліклініки. Із необхідних понад 20 млн. грн. знайдено більше 9 млн. грн. Відправною точкою став той факт, що народний депутат України П.М.Ванат добився виділення з державного бюджету 3,025 млн.грн., у свою чергу область дає більше 6 млн. грн.

У вівторок на будівництві Кушугумської поліклініки побував народний депутат України Петро Ванат. Він чітко окреслив мету свого візиту: з’ясувати, у якому стані перебуває будівництво, що треба для того, щоб виділені з держбюджету кошти були освоєні цього року. Відпрацювати механізм контролю за будівництвом.

У зустрічі взяли участь голова райдержадміністрації А.Г.Васюк, голова районної ради А.М.Шевчишин, керівництво Запорізької ЦРЛ, представники Кушугумської поліклініки та підрядних організацій.

Керівники району коротко описали народному депутату ситуацію, перспективи завершення будівництва та його соціальну значимість не лише для Кушугуму, Балабиного, Малокатеринівки, а й для жителів ще 8 сіл району та багатотисячного загалу дачників і садівників.

Разом оглянули будівлю поліклініки, приміщення підстанції «швидкої допомоги», котельні та ін. Народний депутат України оцінив високий ступінь готовності об’єкту, щиро перейнявся його долею, взяв під свій патронат.

На завершення керівники району, всі присутні щиро подякували народному депутату України П.М.Ванату за сприяння у вирішенні цієї актуальної для Лівобережжя проблеми. У відповідь народний депутат пообіцяв використати будь-яку можливість, щоб віднайти решту суми для оснащення поліклініки новим сучасним обладнанням.



П'ятниця, 29 Липня 2016 13:48 | Переглядів: 644