Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

23 серпня у Новозапорізькому будинку культури пройшов святковий концерт

23 серпня у Новозапорізькому будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області відбувся святковий концерт, присвячений 25-ій річниці Дня незалежності України під назвою: «З Днем народження,Україно!».
З Днем Державного Прапора України та з Днем незалежності України жителів села привітали почесні гості: голова Долинської сільської ради Богдан Федчук та депутати Запорізької районної ради Ганна Федорченко та Микола Луц, після чого до глядацької зали був урочисто внесений синьо-жовтий стяг.
Вразила всіх присутніх своєю масштабністю патріотична хореографічна композиція під назвою «Моя Україна», яку виконали учасники танцювальних колективів «Сонечко», «Вікторія» та «Мегастар». Під час святкового концерту ці колективи ще не раз радували глядачів своїми запальними, спортивними та жартівливими танцювальними номерами.
Велика творча родина артистів Новозапорізького будинку культури поповнилася новими маленькими талантами, а саме: Гринь Люда, Гринь Настя, Макогон Настя, Двойніков Єгор, Москаленко Рома та Петращук Саша, які презентували свої танцювальні номери та вправно декламували вірші про Батьківщину.
Постійним глядачам заходів Новозапорізького будинку культури давно вже припали до душі гумористичні номери, автором яких є Рибак Катерина. Вона підготувала колоритний жартівливий відеоряд та презентацію про життя справжніх українців, про їх звички і вподобання. А учасники гуртка художньої самодіяльності «Веселка» Юрченко Карина та Григор’єв Дмитро продекламували патріотичні вірші про Україну.
Попри те, що ми разом з нашою країною святкуємо 25-у річницю незалежності, не можемо забувати, якими силами наш народ її здобував і зараз мужньо відстоює. Тому воїнам, які захищають суверенність та територіальну цілісність нашої держави, охороняють наш спокійний сон, були присвячені художні номери, які виконали Рибак Катерина та Кузьміна Інна.
Співочий дует Кузьміної Інни та Заруденської Тетяни заворожував слухачів проникливістю та ліричністю під час виконання пісні «Колискова Україні»; змушували пританцьовувати глядачів під час своїх виступів з піснями «Сама файна», «Тень, тень над водою». А ще, дівчата вправно та жваво вели концертну програму разом з директором Новозапорізького будинку культури Ольгою Галушкою.
Свято закінчилося урочистим виходом усіх артистів на сцену під виконання Кузьміною Інною пісні «Квітуча Україна», дійство відбувалось на фоні розгорнутого на всю сцену великого Прапору України. Глядачі гучними оплесками та вигуками «Молодці!» дякували учасникам концерту за гарний настрій та яскраві враження від побаченого.

 



Понеділок, 29 Серпня 2016 10:09 | Переглядів: 971