Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

«Хай квітне, щаслива моя Україна!Найкраща, безцінна, чарівна земля!»


Україна…почувши це слово, у кожному серці оживають теплі почуття любові та вдячності до рідної землі і батьківської хати, де у куточку вишиті рушники, а на подвір’ї буяють соняхи та мальви. Здається, щойно затихла матусина пісня, і родина зібралася у дружнє коло для відпочинку після важкого дня.
Вся громада села Біленького прийшла на сільський майдан, аби разом відсвяткувати одразу три свята: День Державного Прапора України, 25-у річницю Дня незалежності України та День села.
Як зазначили Біленьківський сільський голова Алла Кришталь та заступник Запорізького обласного військового комісара, учасник АТО, полковник Михайло Логвінов – свята затьмарені подіями на Сході країни, але ми усі віримо, що наша держава залишиться єдиною.
Хвилиною мовчання усі жителі села Біленького вшанували пам’ять загиблих Героїв на Сході країни.
І ось, залунали святкові фанфари, сповіщаючи всіх про початок театралізованого дійства. У виконанні Тетяни Клименко прозвучала пісня Тараса Петриненка «Україна», а танцювальний колектив «Хорс» хвацько виконав композицію «Ми –українці!»
У цьому році, за ініціативи сільського голови Алли Кришталь, у святі взяли участь представники усіх вулиць території, де усі учасники, без винятку, гідні високого звання найкраща, найталановитіша вулиця, і усі, без винятку, одержали солодощі та смаколики.
В урочистому заході взяли участь колективи і виконавці Біленьківського будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області, малеча дитячого садочку «Веселка» та вокалісти дитячої музичної школи.
Завершилось свято талантів, усі учасники отримали велике задоволення та дружні оплески глядачів.



Понеділок, 29 Серпня 2016 10:11 | Переглядів: 1533