Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбувся обласний огляд клубних закладів Запорізького району

   Згідно наказу Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації 21 вересня 2016 року на базі районного будинку культури відбувся обласний огляд клубних закладів Запорізького району.
Обласною комісією Департаменту та комунальної установи «Обласний методичний центр культури і мистецтв» Запорізької обласної ради здійснено творчий огляд клубних закладів культури, який проходить 1 раз на 5 років.
Районний відділ культури разом з центром культури і дозвілля презентували нову апаратуру, сценічне обладнання з фото та відео презентацією, досягнень в галузі культури за останні роки.
Сценарій було складено так, що, незважаючи на велику кількість учасників – 177 чоловік – та самих номерів художньої самодіяльності (35), майже три години заходу пролетіли непомітно.
Фойє районного будинку культури було святково прикрашене, функціонувала виставка декоративно-прикладного мистецтва 43-х майстрів Запорізького району, яку урочисто презентували комісії, керівникам району та усім бажаючим. Неперевершені роботи майстрів Лукашівського, Балабинського, Новоолександрівського, Бабурського, Кушугумського та Степненського закладів найбільше зацікавили журі.
У святковому концерті взяли участь представники художньої самодіяльності 22 закладів культури та відтворили чудові номери вокалу, хореографії, художнього читання, козацького мистецтва «Спас» тощо.
А також, працівниками закладів культури було організовано презентацію неперевершених кулінарних виробів з творчими, навіть поетичними, описами. Найбільше вразили комісію страви Канівського, Широківського, Мар’ївського, Степненського, Миколай-Пільського, Лукашівського, Григорівського, Веселівського та інших закладів, які дуже креативно підійшли до заданої теми.
Дякуємо головам сільських та селищних рад за організацію підвозу артистів та майстрів.
Найкращі номери та вироби відібрано для участі в обласних заходах.



П'ятниця, 23 Вересня 2016 09:53 | Переглядів: 687