Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні

   26 вересня 2016 року в рамках святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні відбувся обласний прес-тур туристичними об’єктами Запорізького району.
Святкування розпочалося на базі Запорізького обласного краєзнавчого музею з урочистої частини, нагородження працівників сфери культури і туризму та презентації туристичних маршрутів Запорізької області.
Листом-Подякою Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації нагороджено провідного методиста з дозвіллєвої та туристичної діяльності комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Анастасію Якубіну.
Розпочався прес-тур з районного будинку культури, до якого прибула обласна делегація, на чолі з заступником директора Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Мариною Анісімовою разом з представниками ЗМІ м. Запоріжжя, тур фірмами, керівниками та спеціалістами відділів культури і туризму області. Поважних гостей тепло зустріли з власно спеченим короваєм представники «народного» вокального ансамблю «Берегиня» (Августинівський клуб). Голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк, разом з заступником Юрієм Зенкіним привітали усіх зі святом та запросили ще раз відвідати Запорізький район. Начальник відділу культури і туризму Запорізької райдержадміністрації Ірина Гемська презентувала основні об’єкти туризму Запорізького району. На мультимедійному екрані в цей час проходила фото презентація основних об’єктів.
Захід продовжився виїздом до Ручаївського клубу – колишньої менонітської будівлі, де усіх присутніх привітав маленький артист Максим Кравець, та вокальний колектив «Дівчата»; кінний клуб «Широкий простір» (с. Широке) вразив своїми гарними, благородними кіньми та екзотичними домашніми птицями; тепло зустріла гостей садиба сільського «зеленого» туризму «Українська Єнотова Хата» (с. Червоний Яр), а також Центр сільського «зеленого» туризму «AQUAZOO-ПЕТРОПОЛЬ» (с. Петрополь), керівник якого, Борис Ігнатко, презентував історію створення Центру «Успішна історія в сфері агротуризму», нові проекти», «Школа агротуризму», «Сільська експедиція» та проект громадської організації «Розвиток громадянського суспільства в Україні».
Голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк нагородив Подякою Запорізької облдержадміністрації за допомогу Збройним Силам України, військово-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня незалежності України керівника Центру сільського «зеленого» туризму «AQUAZOO-ПЕТРОПОЛЬ» (с. Петрополь) Бориса Ігнатка.
Справжнім подарунком до Всеукраїнського дня туризму стала допомога депутата Запорізької обласної ради Дениса Коротенка в організації харчування прес-туру, а також його особиста участь та привітання делегації.
Незважаючи на складні погодні умови під час об’їзду на присутніх очікували гарячі напої та гостинна атмосфера.



Четвер, 29 Вересня 2016 10:44 | Переглядів: 653