Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Виступ народного вокального ансамблю "Джерело"

    Нещодавно, «народний» вокальний ансамбль «Джерело» Новопетрівської сільської бібліотеки з розширеною формою діяльності приймав у себе дорогих і шановний гостей – знімальну групу Першого Національного телеканалу «Фольк-music» з ведучою Оксаною Пекун. Колектив було запрошено взяти участь у відомій телепередачі.
   Протягом п’яти місяців учасники працювали над обраним репертуаром, проводили додаткові репетиції, шукали кошти для поїздки та пошиву ще одного сценічного костюму, а також головних уборів для учасниць.
Саме завдяки голові СВК «Дніпрові Хвилі» Миколі Гавриленку учасниці мали бездоганний вигляд. Вагому фінансову підтримку колектив отримав від голови фермерського господарства «Лідер» Леоніда Кадігроба, голови Миколай-Польської сільської ради Тимофія Шаповалова та депутата Запорізької обласної ради Дениса Коротенка. А також, колектив щиро вдячний за допомогу Любові Малаховій, яка багато років працювала завідувачем клубу у с. Федорівка. Окрема подяка працівницям ПАТ «Запоріжхліб №3» Маньковій Надії, Пасько Інні та Грабовській Галині за золоті руки, що випекли не коровай, а справжній витвір мистецтва, який гідно представив ансамбль «Щедрі серця».
  Дата виступу призначили на 20 жовтня 2016 року, хвилюванню не було меж. Щирими оплесками підтримували колектив учасники з інших районів та міст України. Пісні прозвучали, як на одному диханні. Майстриня-вишивальниця – Дудко Надія, яка поїхала разом із колективом, особисто подарувала ведучій Оксані Пекун свої неповторні роботи.
Позитивних емоцій від цієї поїздки залишилось безліч – екскурсія містом Київ, спілкування з талановитими виконавцями та колективами, привітність киян. Такі подорожі окрилюють та надихають.



Середа, 26 Жовтня 2016 14:35 | Переглядів: 885