Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулась сесія Запорізької районної ради


   У п’ятницю, 23 грудня, відбулася тринадцята сесія Запорізької районної ради сьомого скликання. Відкрив і провів її голова районної ради А.М.Шевчишин. У роботі сесії взяли участь 27 депутатів із 34.
Перед початком засідання депутат обласної ради Д.М.Майстро вручив грамоти від імені Запорізької областної ради – заступнику голови районної ради С.С.Бурмі, начальнику загального відділу апарату ЗРР О.А.Кірєєвій, районним депутатам: Г.Г.Федорченко, В.І.Ломейку, Новоолександрівському сільському голові О.Ю.Корнієнку.
Після внесення змін і доповнень до порядку денного сесії депутати взялися до розгляду 25 питань, з яких пакетом прийняли 9 питань, що стосуються продовження строку дії низки районних соціальних програм та ряду організаційних питань діяльності ради.
  Представник Запорізької районної виборчої комісії виступила з офіційним оголошенням постанови виборчої комісії щодо заміщення депутата районної ради Романенка П.І., повноваження якого припинені достроково згідно з поданою ним заявою, депутатом районної ради – Сонькіним Олександром Марковичем, який обраний від Радикальної партії Олега Ляшка.
Одним з головних на сесії було питання про районний бюджет на 2017 рік. Начальник управління фінансів райдержадміністрації С.І.Чудеснова презентувала проект районного бюджету на 2017 рік, що був підготовлений райдержадміністрацією та обговорений на засіданнях постійних комісій районної ради. Бюджет району на наступний рік було затверджено одноголосно. Також сесія внесла внесла зміни до бюджетних призначень.
  А.Г.Васюк представив звіт голови райдержадміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2016 рік та Програму соціально-економічного та культурного розвитку району на 2017 рік. Після дебатів більшістю голосів депутатів минулорічну програму було взято до відома і відповідно затверджено нову програму.
Крім того, було сесія внесла зміни в структуру комунальних закладів ЗРР, прийняла рішення про створення Наталівського клубу, затвердила технічну документацію ТОВ СП «Нібулон» тощо.
  Депутати також заслухали інформацію прокурора Запорізької місцевої прокуратури №2 Р.А.Мазурика та заступника начальника Запорізького РВП Д.В.Гізюка щодо стану законності та результатів діяльності на території Запорізького району за період 2016 року.



Понеділок, 26 Грудня 2016 14:02 | Переглядів: 773