Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Відбувся «круглий» стіл на тему «Соціальний захист ветеранів, пенсіонерів, інвалідів та малозабезпечених – надії та реальність».

  10 лютого 2017 року на базі прес-центру «Журналіст» Запорізької обласної організації НСЖУ за ініціативою громадської організації «За права пенсіонерів» відбувся «круглий» стіл на тему «Соціальний захист ветеранів, пенсіонерів, інвалідів та малозабезпечених – надії та реальність».
   У заході взяли участь лідери громадських організацій, представники міської та обласної влади, пенсійного фонду України по Запорізькій області, благодійних фондів. А також голова профспілки працівників культури КЗ «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради, провідний методист з дозвіллєвої та туристичної діяльності Анастасія Якубіна.
Валерій Фоменко – голова громадської організації «За права пенсіонерів», охарактеризував ситуацію в країні щодо соціального захисту малозабезпечених верств населення і озвучив головну ідею «круглого» столу – боротьба за забезпечення нормального життя, дотримання соціальних стандартів для всіх верств населення і консолідація громадських організацій у виробленні пропозицій щодо вдосконалення пенсійного законодавства в Україні.
  Керівники громадських організацій розповіли про гострі та актуальними проблеми сьогодення. Анастасія Якубіна ознайомила присутніх з існуючими в даному напрямку проблемами галузі культури Запорізького району. Представники обласної та міської влади відповіли на важливі питання громадських активістів: призначення пенсій, субсидій, зміни в законодавстві України тощо.
В ході «круглого» столу обговорено пропозиції щодо вдосконалення пенсійного законодавства та системи соціального захисту малозабезпечених категорій населення України, які будуть подані для розгляду в Кабінет Міністрів і Верховну Раду України.

 



Четвер, 16 Лютого 2017 10:55 | Переглядів: 552