Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Чудновська Тетяна Сергіївна

ПОДАННЯ

на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Чудновській Тетяні Сергіївні

Чудновська Тетяна Сергіївна народилася 10 січня 1951 року в м. Запоріжжя, Запорізької області. Наразі проживає в с. Розумівка Запорізького району.

У 1974 році закінчила Запорізький державний педагогічний інститут та народний університет робочих кореспондентів при газеті «Комсомолець Запоріжжя», освіта – вища. Трудову діяльність розпочала з 1975 року.

У галузі туризму Тетяна Сергіївна працювала при Запорізькому бюро подорожей та екскурсій більше 30 років та займала посади: екскурсовода, завідувача методичного відділу, директора курсів екскурсоводів тощо.
Стаж творчої діяльності Чудновської Т.С. у сфері «Культура» Запорізького району складає 20 років. За період трудової діяльності у сфері культури займала посади директора Розумівського будинку культури, начальника відділу культури і туризму Запорізької райдержадміністрації, директора центру культури і дозвілля відділу культури і туризму Запорізької райдержадміністрації, завідувача культурно-дозвіллєвим відділом організаційно-методичного центру відділу культури і туризму Запорізької райдержадміністрації. А також, займала посаду заступника голови Запорізької районної ради ветеранів.
Підвищувала свою кваліфікацію при управлінні культури і туризму Запорізької облдержадміністрації, а також на базі Запорізького національного університету за спеціальністю «Краєзнавство: екскурсійна та туристична діяльність». Розробила технологічні карти та тексти екскурсій по Запорізькому району, за її участю складено тематичні екскурсії, що увійшли до англо-українського буклету «Перспективні маршрути Запорізької області», в якому визначені найбільш змістовні маршрути національного, обласного та районного значення.
На даний час працює провідним методистом комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради, а також протягом 10 років обрана працівниками закладів культури – головою Запорізької районної організації профспілки працівників культури України.
Тетяна Сергіївна зарекомендувала себе, як відповідальна, досвідчена, порядна, творча людина, та як активний і креативний організатор культурно-масової роботи.
За період своєї професійної діяльності у районі Тетяною Сергіївною започатковано районні фестивалі народної творчості: «Сузір’я», «Водограй». Започатковано семінари-практикуми на місцях (у селах Біленьке, Відрадне, Новоолександрівка, Малокатеринівка) з керівниками закладів культури для показу конкретних тематичних заходів. Оновлено новими фотодокументами та експозиціями Розумівський музей на громадських засадах, розпочато збір поетичних творів Запорізького району тощо.

За високий професіоналізм, сумлінне, творче ставлення до роботи, за особистий внесок у розвиток туризму, відродження та пропаганду національної культури, неодноразово нагороджена Почесними грамотами, подяками, листами, Дипломами, як районного так і обласного рівня (близько 70).

Чудновська Т.С. користується заслуженим авторитетом і повагою у к колег та мешканців району, приймає активну участь в громадському житті.

 

Голова Запорізької
райдержадміністрації А.Г. Васюк

 



Рішення № 3 від 24.01.2019 Про присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району».pdf

Переглядів: 587