Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Макущенко Володимир Олексійович

ПОДАННЯ
на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Макущенко Володимира Олексійовича

 

Макущенко Володимир Олексійович народився 16 вересня 1958 року в селищі Кушугум Запорізького району Запорізької області.

Освіта вища, у 1980 році закінчив Запорізький машинобудівний інститут ім. В.Я. Чубаря, здобув кваліфікацію інженер промислового транспорту.

Макущенко Володимир Олексійович розпочав свою трудову діяльність майстром Запорізького механічного заводу м. Запоріжжя у 1980 році. Потім працював майстром Запорізького автомобільного заводу «Комунар» м.Запоріжжя. З 1982 по 1986 роки працював в управлінні механізації будівництва тресту «Запоріжсільбуд» м.Запоріжжя. З грудня 1986 по травень 1991 працював інструктором відділу пропаганди та агітації Запорізького району. З 1991 року по 1992 рік був обраний головою Сільської ради головою виконкому Веселівської ради народних депутатів. З 1992 по 1995 роки прийнятий на посаду голови комітету у справах молоді, фізкультури та спорту Запорізької районної державної адміністрації. З 1995 по 2000 роки був головним інженером ВАТ «Агротехенергосервіс». З жовтня 2000 по серпень 2001 року працював заступником директора ТОВ «Агроремстрой». З 2001 року по 2002 рік працював директором філіалу ВАТ СК «Оранта-Січ» Запорізького району.
У 2002 році став заступником керівника апарату, начальником відділу організаційної роботи апарату Запорізької райдержадміністрації. З 2006 по 2010 рік обіймав посаду директора Запорізького районного центру зайнятості Запорізької області. З 2010 року по т.ч. працює керівником апарату Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області.
Макущенко В.О. керує діяльністю апарату райдержадміністрації, забезпечує діяльність райдержадміністрації з кадрових, правових, організаційних, матеріально - технічних питань; відповідає за організаційно-кадрову роботу, дотримання законодавства з питань державної служби, стан діловодства, обліку та звітності; забезпечує взаємодію з органами місцевого самоврядування, політичними партіями, рухами, громадськими та релігійними організаціями, підприємствами, установами та організаціями, громадянами та іншими особами; організовує роботу з реалізації державної політики в політико-ідеологічній сфері, функціонування громадських організацій; організовує роботу з реалізації державної політики з питань преси та інформації; спрямовує, координує та контролює діяльність 6 відділів райдержадміністрації.
Брав участь в розробці проектів рішень районних програм соціально – економічного та культурного розвитку Запорізького району.
В Запорізькому районні працює близько тридцяти років.

Макущенко В.О. – вмілий організатор, вимогливий до себе і працівників апарату райдержадміністрації, відрізняється відповідальністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних ситуаціях, добре знається в законодавстві, вміло застосовує його на практиці, є професіоналом своєї справи.
Макущенко В.О. користується заслуженим авторитетом та повагою, приймає активну участь у громадському житті району, постійно бере участь у благодійних акціях та заходах, спрямованих на підтримку ветеранів війни, учасників АТО.

Макущенко В.О. завжди уважний до потреб та проблем Запорізького району. Завжди намагається допомогти або вирішити проблеми громадян, які до нього звертаються. Відданий своїй роботі та виконує її сумлінно.

Макущенко В.О. неодноразово нагороджувалась почесними грамотами Запорізької обласної, районної ради та районної державної адміністрації.

Макущенко В.О. користується заслуженим авторитетом і повагою у мешканців району, приймає активну участь в громадському житті.

 

Голова райдержадміністрації А.Г.Васюк



Рішення № 16 від 12.09.2019 Про присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району».

Переглядів: 467