Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Васюк Анатолій Григорович

ПОДАННЯ
на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Васюку Анатолію Григоровичу

Васюк Анатолій Григорович, 1978 року народження, громадянин України. Освіта вища. У 2001 році закінчив Запорізький держаний університет, спеціаліст економіст; у 2011 році закінчив Дніпропетровський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України, магістр державного управління. Має загальний стаж роботи 21 рік та стаж державної служби понад 15 років.
Васюк Анатолій Григорович розпочав свою трудову діяльність податковим інспектором відділення податкових розслідувань відділу податкової міліції ДПІ у Заводському районі м. Запоріжжя у 2001 році. Потім продовжив службу в Державній податковій адміністрації у Запорізькій області. З 2007 по 2013 роки займав посаду заступника начальника ДПІ у Запорізькому районні ГУ Міндоходів у Запорізькій області. У 2013 році став першим заступником голови Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області. В 2016 році розпорядженням Президента України від 29.04.2016 року № 145/2016-рп був призначений на посаду голови Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області на якій пропрацював до грудня 2019 року.
За час перебування на посаді голови Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області Васюк А.Г. показав себе ініціативним керівником, висококваліфікованим фахівцем, який вміє ставити мету і досягати її.

За час роботи Васюка А.Г. на території Запорізького району було реалізовано ряд соціально-інфраструктурних проектів:
• завершено будівництво поліклініки на 250 відвідувань по вул. Партизанській/Зоряній в смт. Кушугум Запорізького району;
• завершено будівництво перевантажувального терміналу компанії «Нібулон» з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт в с. Біленьке;
• за рахунок державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з місцевих бюджетів виділені кошти для забезпечення водопостачання населених пунктів с. Малишівка, с. Лукашеве, с. Зоряне;
• відбулась реконструкція вуличного освітлення населеного пункту Біленківської сільської ради с. Мар'ївка»;

Створено умови для здобуття повної загальної середньої освіти за індивідуальною, екстернатною формами навчання.
В рамках проекту Благодійного Фонду П. Порошенка щодо розвитку інклюзивної освіти в Запорізькій області в навчальних закладах району відкрито дошкільні групи для дітей з особливими освітніми потребами.
Васюк Анатолій Григорович – вмілий організатор ,вимогливий до себе і працівників адміністрації, відрізняється високою працездатністю та відповідальністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, добре знається в законодавстві, вміло застосовує його на практиці, є професіоналом своєї справи, може знайти психологічний контакт з людьми, організувати і захопити їх спільною роботою для досягнення поставленої мети.
Васюк А.Г. користується заслуженим авторитетом та повагою, приймає активну участь у громадському житті району, постійно бере участь у благодійних акціях та заходах, спрямованих на підтримку ветеранів війни, учасників АТО.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі трудові досягнення Васюк А.Г. нагороджувався почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2018 рік), медаллю «За розвиток Запорізького краю» Запорізької обласної державної адміністрації (2015 рік), почесними грамотами Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області (2015 рік), подякою Запорізької міської ради (2016 рік), нагрудним знаком «За честь і службу» Державної податкової адміністрації України (2010 рік), орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня (2018).

 

Заступник голови ради В.І.Ломейко



Рішення № 2 від 17.09. 2020 Про присвоєння звання Почесний громадянин Запорізького району.pdf

Переглядів: 1490