Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Щербина Віктор Вітайлійович

ПОДАННЯ
на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Щербині Віктору Віталійовичу

 

Щербина Віктор Віталійович, 1979 року народження, громадянин України, народився в місті Запоріжжі. Освіта вища, в 2000 році закінчив Запорізький юридичний інститут, здобув кваліфікацію – юрист.
Щербина Віктор Віталійович розпочав свою трудову діяльність у 1996 році в Запорізькому обласному управлінні МВС України на посаді інспектора з особового складу. З 2001 по 2011 рік займався підприємницькою діяльністю З лютого 2011 року – директор спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» Запорізької районної ради. З грудня 2012 по квітень 2014 року займав посаду першого заступника голови Вільнянської районної державної адміністрації Запорізької області. З квітня 2014 по січень 2015 – заступник директора спеціалізованого комунального підприємства «Об’єднана житлово-комунальна, побутова та ритуальна служба» Сонячної сільської ради. З травня 2015 по травень 2016 року – голова Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області. З 2016 року по теперішній час займається приватною справою. З 2015 року є депутатом Запорізької обласної ради.
Щербина В.В. велику увагу приділяє депутатським прийомам громадян, дбає про підвищення добробуту жителів району та благоустрою населених пунктів об’єднаних громад. До Дня пам’яті та примирення особисто відвідує на дому інвалідів, ветеранів Другої Світової війни та праці, яким надає матеріальну допомогу для вирішенні соціальних питань. Неодноразово відвідував освітні заклади, заклади культури та охорони здоров’я, надав допомогу по вирішенню нагальних потреб. Організовував поїздки до Запорізького цирку та прогулянки на яхті по о.Хортиця, забезпечував путівками дітей до дитячих оздоровчих закладів. Щороку забезпечував придбання Великодневих кулічів, солодких новорічних подарунків та продуктових наборів для багатодітних родин, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю Біленьківської ОТГ. Сприяв організації та проведенню заходів до Дня захисника України, Дня визволення села та з нагоди Дня працівників сільського господарства із забезпеченням участі творчих колективів Запорізької обласної філармонії, а також інших заходів на місцевому рівні.
Протягом 2016 – 2020 років Віктор Щербина сприяв у виділенні коштів з бюджетів усіх рівнів на потреби територій Запорізького району, залучав кошти депутатського фонду та власні кошти для розвитку територіальних громад, фінансової підтримки малозабезпечених громадян, на забезпечення потреб закладів та установ.
За рахунок коштів обласного бюджету проведено капітальний ремонт дороги загального користування Мар’ївської сільської ради; вуличного освітлення сіл Мар’ївка та Смоляне Біленьківської сільської ради, водопостачання с. Смоляне Біленьківської сільської ради, поточний ремонт приміщення Мар’ївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та багато іншого.
Із депутатського фонду придбані комплекти меблів, замінені вікна, зроблені поточні ремонти, придбані інтерактивні дошки, ноутбуки, мультимедійне обладнання тощо для загальноосвітніх шкіл та дошкільних закладів Біленьківської сільської ради.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, практичне розв’язання актуальних проблем, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток району, активну громадську діяльність у 2017 році був нагороджений медаллю «За розвиток Запорізького краю», почесною грамотою Запорізької обласної ради у 2018 році.
Щербина Віктор Віталійович користується заслуженим авторитетом і повагою у мешканців, приймає активну участь в громадському житті району.

 

Заступник голови ради В.І.Ломейко

 

Переглядів: 913