Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Результати проведення Обласного фестивалю "Писанковий рай"

   З 4 квітна по 22 квітня в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» було проведено Обласний фестиваль «Писанковий рай» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, шкіл-інтернатів обласного підпорядкування та професійно-технічних навчальних закладів.
  На фестивалі було представлено понад 2000 експонатів із 19 районів Запорізької області та м. Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь, Енергодар, Токмак, виконаних за такими техніками: традиційна та сучасна писанки, квіллінг, травлення, петриківський розпис, роботи із природного матеріалу, деку паж, бісероплетіння, пап'є-маше, дряпанка, валяння, плетіння, вишивка, артишок тощо. Роботи учнів і вихованців відзначилися високим рівнем майстерності, складністю, оригінальністю, виразністю форми тощо.
  У виставці - конкурсу “Писанковий рай» в рамках Всеукраїнської виставки «Знай, і люби свій край» прийняв участь Комунальний заклад “Центр дитячої та юнацької творчості» ЗРР ЗО. Високий рівень творчих робіт та різноманітність в техніці виконання продемонстрували учасники конкурсу-виставки навчальних закладів: Малокатеринівський НВК «Мрія», Біленківська ЗОШ, Кушугумський НВК, Мар'ївський НВК, Августинівська ЗОШ, Володимирівський НВК.
  За підсумками конкурсу вихованці Комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» (директор Петренко М.Г.) посіли такі місця:

ІІ- місце Шаркозі Ателія з роботою «Великодній кошик» -Мар'ївський НВК керівник Балабуха О.Р.
ІІ- місце Гаврилович В., Сілютина Ю. з роботою «Писанка» - Мар'ївський НВК , керівник Москаленко О.М.
ІІ-місце Важненко К. з роботою «Рожеве диво», Біленківська ЗШ, керівник Нечет О.Ю.
ІІ-місце Мірошин А. з роботою «Писанка-зернівка», Малокатеринівський НВК, керівник Винник Є.В.
ІІ-місце колективна робота учнів Володимирівського НВК «Дерево життя», керівник Френчук Е.Б.

Велика подяка всім вихованцям та керівникам гуртків за участь у конкурсі.



П'ятниця, 13 Травня 2016 15:41 | Переглядів: 1802