Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Свято сподівань та надій у с. Широке


У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій. Попереду літа, протягом усього місяця діти пришкільного табору «Барвінок» прийматимуть участь в різних творчих акціях, розвагах, екскурсіях, які для них підготували працівники культури та освіти.
Сьогодні в такий чудовий день дітлахів привітали - депутат районної ради Калашник М.В, фахівець із соціальної роботи Черновол О.С., вони наголосили, що ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війни, створити всі умови , щоб діти виросли добрими щирими світлими і сердечними.
Розважальну програму розпочали вихованці дитячого садочка «Золотий ключик» - привітали усіх присутніх піснями, танцями продемонстрували свої улюблені ігри. Директор Широківського будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області Лавренко І.Ю, художній керівник будинку культури ГаєваІ.О, музичний керівник будинку культури Калініченко А.Д., завідуюча бібліотекою Крикуненко І.В, педагог-організатор школи Калініченко К.А – підготували чудову розважальну програму з іграми, піснями та конкурсами. Діти – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житі і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.



Середа, 01 Червня 2016 16:01 | Переглядів: 749