Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулась сесія Запорізької районної ради

30 березня 2021 року відбулось засідання четвертої сесії Запорізької районної ради восьмого скликання. Відкрив і провів сесію голова Запорізької районної ради О.О.Філін.

У роботі сесії взяли участь 48 депутатів з 64, перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації.
На сесії депутати заслухали звіт голови Запорізької райдержадміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень щодо соціально – економічного та культурного розвитку району, звіти Вільнянської та Новомиколаївської райдержадімістрацій.
Затверджені кадрові зміни, що відбулись у КП «Архітектурно – будівельне бюро» ЗРР ЗО: Іванову А.Г. звільнено з посади директора підприємства, на Сафонова Д.В. покладені обов’язки директора підприємства. 
Депутати на сесії розглянули питання про зміну найменування та назви Центру дитячої та юнацької творчості Новомиколаївського району Запорізької області, зміну засновника та затвердження статуту в новій редакції; про безоплатну передачу майнових прав та майна КЗ «Новомиколаївський центр дитячої та юнацької творчості» ЗРР ЗО у комунальну власність Новомиколаївської територіальної громади (в особі Новомиколаївської селищної ради ЗР ЗО) зі спільної власності територіальної громади сіл, селищ, міст Запорізького району Запорізької області. Прийняті рішення про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району Запорізької області у комунальну власність Кушугумської територіальної громади (в особі Кушугумської селищної ради Запорізького району Запорізької області) нерухомого майна та окремого індивідуально визначеного майна, розташованого за адресою: Запорізька область, Запорізький район, смт Кушугум, вул. Партизанська/Зоряна, буд. 65/1а; про безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного рухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ ЗР ЗО у комунальну власність Долинської сільської ради ЗР ЗО; про безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Вільнянського району, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у комунальну власність Вільнянської міської територіальної громади.
Також на сесії з балансу комунальних закладів «Районний центр культури і дозвілля» ЗРР ЗО та КНМУ «Запорізький районний методичний кабінет» ЗРР ЗО на баланс ЗРР ЗО були передані основні засоби та запаси. Затверджений фінансовий план КНП «ЗЦРЛ» ЗРР ЗО на 2021 рік зі змінами.
Були внесені зміни і доповнення до рішення районної ради від 28.12.2020 № 8 «Про обрання персонального складу постійних комісій ЗРР ЗО» зі змінами та доповненнями».

 



Вівторок, 30 Березня 2021 16:55 | Переглядів: 544