Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Виїзний прийом голови районної ради

Виїзний прийом голови районної ради Анатолія Шевчишина у Широкому

   Черговий виїзний прийом громадян голова Запорізької районної ради А.М.Шевчишин провів минулої п’ятниці у Широкому, разом з ним у заході взяв участь районний депутат , голова фракції «Опозиційний блок» В.І.Ломейко. Представники широківської громади порушили питання, що стосуються функціонування закладів соціальної сфери села, а також були звернення з особистих проблем.
   Так, член виконкому, завідуюча ДНЗ «Золотий ключик» В.М.Єрмакова звернулася до голови районної ради з клопотанням щодо виготовлення правоустановчої документації для дошкільного закладу. Озвучила проблеми стосовно ремонту каналізації в дитячому садку та укладання угоди з ВАТ «Запоріжгаз».
    Голова районної ради А.М.Шевчишин належно оцінив спільну роботу сільської ради та депутатів по забезпеченню комфортних умов у дошкільному закладі. У ході обговорення було досягнуто домовленостей, що сільська рада відшукає фінансові резерви для виготовлення правоустановчої документації для бюджетних установ, а голова районної ради допоможе розв’язати проблему із «Запоріжгазом».
   Директор Широківського БК І.Ю.Лавренко розповіла про проблеми з укладанням договору із Запорізьким РЕМом, що виникли у зв’язку з переходом закладу культури під управління КЗ «Районний центр культури і дозвілля» ЗРР, і звернулася по допомогу з цього питання.
   Ще одним питанням, з яким звернулася жителька села Широкого, було надання матеріальної допомоги на лікування.
Усі питання, які порушувалися на виїзному прийомі громадян, були взяті головою районної ради під особистий контроль та надані відповідні доручення щодо їх вирішення.
Під час виїзного прийому голова районної ради А.М.Шевчишин разом з головою Широківської сільської ради М.Я.Голосним, керівниками закладів соціальної сфери села також обговорили питання перспектив розвитку цієї території.



субота, 27 Лютого 2016 16:08 | Переглядів: 854