Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Самсика Надія Михайлівна

ПОДАННЯ
на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»
Самсиці Надії Михайлівні

Самсика Надія Михайлівна, громадянка України, народилася у 1954 році в смт Балабине Запорізького району Запорізької області.
З 1971 по 1975 рік - навчалась в Запорізькому державному педагогічному інституті міста Запоріжжя на факультеті «фізика та математика», спеціальність «Вчитель математики».

Розпочала свою трудову діяльність у 1975 році вчителем математики та фізики Оленівської восьмирічної школи Оріхівського району Запорізької області, з 1976 року по 1985 рік - вчитель фізики в Балабинській середній школі робітничої молоді Запорізького району Запорізької області, з 1985 року по переводу - вихователь Балабинського комунального дошкільного навчального закладу «Теремок».
З 1990 по 1998 рік обиралась заступником голови Балабинської селищної ради Запорізького району Запорізької області, у квітні 1998 року обрана на посаду секретаря Балабинської селищної ради і по теперішній час опрацює секретарем ради та секретарем виконавчого комітету Балабинської селищної ради Запорізького району.
В Запорізькому районі працює сорок три роки, з них в органах місцевого самоврядування – тридцять років.
З 1986 року по сьогоднішній день - депутат Балабинської селищної ради.
Самсика Н.М. зарекомендувала себе висококваліфікованим фахівцем з розвинутим почуттям відповідальності, високою працездатністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, є професіоналом своєї справи.

Самсика Н.М. працює в тісному контакті з селищним головою в галузі житлово-комунального господарства, побутового торговельного обслуговування громадського харчування, транспорту і зв'язку. На території селища Балабине приймала активну участь у вирішені питання збирання побутових відходів за рахунок населення. Організовувала зустрічі з мешканцями вулиць селища. Вирішене питання щодо вивезення побутових відходів, організоване роздільне збирання, встановлені на вулицях контейнери для збору побутових відходів та окремо контейнери-сітки для збору відходів з пластику, під які обладнані спеціальні місця; за її клопотанням проводилося спилювання дерев, які знаходилися в аварійному стані. Дрова даних дерев були роздані сім’ям, які перебували в складних життєвих обставинах.
Постійно покращуються умови перебування дітей в дошкільному та навчальному закладах, які є одними з найкращих в Запорізькому районі.
В селищі проводиться відповідна робота щодо створення умов для реалізації конституційного права громадян на звернення, передбаченого ст. 40 Конституції України та врегульованого Законом України «Про

звернення громадян». Велику увагу приділяє удосконаленню роботи щодо звернень громадян, громадських слухань з різних питань місцевого значення. Проводить особистий прийом громадян, відповідає за роботу з письмовими зверненнями громадян. За її сприянням були підготовлені матеріали для присвоєння звання матерям-героїня (Єрмакова, Куріпко, Михалко, Свєтлова).
Секретар ради координує діяльність постійних та інших комісій ради, сприяє організації виконання їх рекомендацій. Проводить навчання з депутатами, сприяє їм у здійсненні їх повноважень.
Самсика Н.М. користується заслуженим авторитетом і повагою у мешканців селища, приймає активну участь в громадському житті селища та району. Мешканці селища звертаються до неї з різноманітними питаннями, так як добре знають, що вони завжди отримують поради та відповіді.

 

Заступник голови ради В.І.ЛОМЕЙКО



Рішення № 3 від 20.02.2020 "Про присвоєння звання "Почесний громадянин Запорізького району"

Переглядів: 350