Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Почесні громадяни Запорізького району

Курилюк Віталій Григорович

ПОДАННЯ
на присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району» Курилюку Віталію Григоровичу

 

Курилюк Віталій Григорович, народився 14 квітня 1974 року в с. Глухи Старовишівського району Запорізької області.
Курилюк Віталій Григорович розпочав свою трудову діяльність у 1991 році помічником комбайнера у колгоспі «Росія» Запорізького району Запорізької області. З 1996 по 2004 рік приватний підприємець. З 2004 по 2011 рік голова Фермерського господарства «Агро-Троя». З 2011 року і по теперішній час - директор ТОВ «Лан-Інвест».
Курилюк Віталій Григорович в системі сільського господарства працює близько двадцяти п’яти років.
За безпосередньої участі Курилюка В.Г. в господарстві постійно вдосконалювались технології вирощування сільськогосподарських культур, їх сортовий склад, розширювався та поновлювався парк сільськогосподарської техніки, впроваджуються сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур, які спрямовані на відновлення ґрунтової родючості, підвищення продуктивності та екологічної безпеки землеробства.
Курилюк В.Г. – вмілий організатор, вимогливий до себе і працівників господарства, відрізняється високою працездатністю та відповідальністю, вмінням втілювати нові прогресивні форми і методи роботи, знаходити прийнятні рішення в складних та спірних ситуаціях, добре знається на трудовому законодавстві, вміло застосовує його на практиці, є професіоналом своєї справи.
Курилюк В.Г. користується заслуженим авторитетом та повагою у працівників господарства, приймає активну участь у громадському житті села та району, постійно бере участь у благодійних акціях та заходах, спрямованих на підтримку ветеранів війни, учасників АТО (в зону бойових дій АТО/ООС передано бортовий автомобіль МАЗ, неодноразово надавались продукти харчування, бронежилети, камуфляжний та теплий одяг), щорічно надає фінансову та матеріальну допомогу для проведення ремонтних робіт сільської школи, надає фінансову та технічну допомогу для ремонту місцевих доріг. Взимку силами господарства проводяться снігоочисні роботи.
За сумлінну працю, високий професіоналізм, практичне розв’язання актуальних проблем в галузі сільськогосподарського виробництва неодноразово нагороджувався почесними грамотами обласної державної адміністрації, нагороджений ювілейною медаллю «25 років незалежності України» та Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

 

Заступник голови ради В.І.Ломейко

 

 

Переглядів: 194