Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулася двадцять четверта сесія районної ради


   У четвер, 5 жовтня, відбулася двадцять четверта сесія Запорізької районної ради сьомого скликання. Відкрив і провів її голова районної ради А.М.Шевчишин.
  У роботі сесії взяли участь 24 депутати, а також голова райдержадміністрації А.Г.Васюк, його заступники, начальники структурних підрозділів РДА, керівники комунальних установ та інших районних закладів, голови сільських і селищних рад.
Перед початком сесії відбулася урочиста церемонія нагородження. Почесні грамоти обласного рівня було вручено: голові райдержадміністрації А.Г.Васюку – як переможцю обласного конкурсу «Батько року» та за активну співпрацю з пожежно-рятувальними підрозділами, ліквідацію наслідків техногенного та природного характеру; заступнику голови районної ради С.І.Бурмі та депутату райради К.О.Ружину - за високий професіоналізм та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району. Депутата А.В.Литвиненка щиросердно поздоровили з ювілеєм.
    Після внесення змін до порядку денного депутати активно взялися до розгляду 21 питання, які попередньо були заслухані на засіданнях постійних комісій райради.
   З доповіддю про готовність об’єктів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період виступив заступник голови райдержадміністрації Ю.В.Зенкін. Інформацію взяли до відома.
   Депутати внесли зміни та доповнення до районного бюджету, а також Програми соціального захисту пільгових категорій громадян з надання інших, передбачених законодавством пільг на 2016-2018 роки; затвердили розпорядження голови районної ради, прийняті в міжсесійний період; та внесли зміни до бюджетних призначень. Ухвалили рішення з питання про реформування районної газети «Червоний промінь», затвердили Положення про порядок списання майна спільної власності територіальних громад. Окремий ряд питань було проголосовано пакетно.



Четвер, 05 Жовтня 2017 15:08 | Переглядів: 561