Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Податкова у Запорізькому районі повідомляє

 

На Запоріжжі співробітники податкової міліції вилучилипідакцизних товарів майже на 30 мільйонів

 

У Запорізькій області оперативні співробітники фіскальної служби вилучили із незаконного обігу товари підакцизної групи на загальну суму 28,8 мільйона гривень.
З початку року у рамках операції "Акциз" на Запоріжжі припинена діяльність 13 "підпільних цехів". Ці "міні-заводи" здебільшого спеціалізувалися на виробництві алкогольного сурогату та неякісних паливно-мастильних матеріалів.
За фактами незаконного виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованих алкогольних напоїв до суду з обвинувальним актом направлено три кримінальних провадження, у тому числі одне – у відношенні організованої злочинної групи.
Також перекрито п'ять каналів постачання на територію України алкогольних напоїв, тютюнових виробів та спиртовмісної продукції, ввезених поза митним контролем. За матеріалами оперативників ДФС розпочаті кримінальні провадження.
Фіскальна служба вкотре застерігає громадян убезпечити себе від споживання фальсифікованих напоїв, оскільки сировина, з якої вони виготовляються у кустарний спосіб, зазвичай сумнівної якості, а готова "продукція" може нести загрозу здоров'ю та життю.

 

Спеціалісти фіскальної служби долучилисьдо правового просвітництва

 

У Запоріжжі в Обласному центрі молоді пройшов семінар, організований Центром безоплатної правової допомоги. Слухачам семінару, серед яких були переважно учасники АТО, експерти з ДФС, центру зайнятості, держгеокадастру та інших державних служб допомагали розібратися у діючому законодавстві.
Зокрема, учасники заходу цікавились правовими питаннями започаткування власного бізнесу. Тож фахівці ГУ ДФС у Запорізькій області докладно розповіли про актуальні аспекти податкового законодавства, якими необхідно керуватися, відкриваючи власну справу та сумлінно сплачуючи податки під час провадження підприємницької діяльності.
Крім того, були розглянуті питання застосування податкової соціальної пільги для окремих категорій працівників, а також пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб.



Середа, 29 Листопада 2017 11:15 | Переглядів: 501