Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У неділю, 31 березня – вибори Президента України


Ваш вибір – це відповідальність за долю нашої держави

Дорогі земляки! У неділю, 31 березня, відбудуться чергові вибори Президента України. Це надто важливий етап розвитку нашої держави. Саме в цей день український народ своїм вибором визначить майбутнє держави на наступні п’ять років.
Обов’язок кожного з нас – прийти на виборчу дільницю й своїм волевиявленням віддати голос саме за того кандидата у Президенти України, якого ви вважаєте здатним зберегти цілісність нашої молодої незалежної країни, забезпечити мир у державі, досягти порозуміння у середині нації, зусилля усіх політичних сил спрямувати на розвиток країни, підняти економіку, дати надію кожному громадянину на впевненість у завтрашньому дні. Від нашого вибору залежить, краще чи гірше ми будемо жити, у якій державі зростатимуть наші діти та онуки.
Масштаб цієї події надзвичайний. Тому ми й звертаємося до кожного з мешканців району: вибори Президента – це реалізація вашої влади. Не дайте нікому реалізувати своє право на владу. У статті 34 Конституції України сказано: "Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань".
Скористайтеся цим конституційним правом, проявіть активну громадянську позицію: прийдіть на дільницю і проголосуйте. В районі створено виборчі дільниці, до складу яких увійшли представники від різних кандидатів у Президенти України. Виборчі дільниці забезпечені необхідними матеріалами для організації і проведення виборів, створено умови для того, щоб у день виборів виборці мали можливість активно взяти участь у голосуванні.
Звертаємося до всіх мешканців району, які мають право голосувати, і закликаємо у день виборів, 31 березня, взяти активну участь у виборах Президента України, виконати свій громадянський обов'язок у цей доленосний для нашого народу час. Це велика відповідальність і висока честь!
Віримо у розсудливість і толерантність учасників виборчої кампанії і сподіваємося, що в день виборів не буде ніяких ексцесів і непорозумінь.

З повагою, голова Запорізької районної ради Анатолій ШЕВЧИШИН



П'ятниця, 29 Березня 2019 09:16 | Переглядів: 475