Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Святкування до Дня незалежності у селі Новоолександрівка

25 років - стільки нині виповнилося нашій державі. За її буремну та, все ж, незалежну історію ми зазнали і радощів, і прикрощів. Нині ми з впевненістю можемо стверджувати: незалежність нам не дісталася - ми її вибороли. Тому і маємо право святкувати цей особливий для усіх патріотів день. Тож згадаймо разом, як Новоолександрівка святкувала визначну дату - 25-ту річницю незалежності України.
24 серпня - для українців дата символічна. Це свято, яке варто відзначати гуртом. Тож новоолександрівці і гості зібралися на стадіоні - вже символічному для історії свята «Козацьке коло» - аби вшанувати себе та особливу для країни дату - її День народження. Яке ж свято для українців без душевної пісні! Тож на святі виступили аматори з Новоолександрівського будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області, фольклорний колектив «Тавричаночка» Малотокмачанського будинку культури Оріхівського району, Юрій Авромець із міста Запоріжжя. Запальні танці представили Новоолександрівські колективи «Браво», «Дзвіночок», «Роксолана».
Родзинкою свята стали, як завжди показові виступи козаків та дружні змагання «Лав-на-лаву». А яким смачним був козацький куліш!
Щирі вітання сільського голови Олександра Корнієнка визвали бурхливі оплески та позитивні емоції. Нині ми завдячуємо нашим героям, захисникам кордонів за кожен день, що проживаємо у мирі.
Майстри декоративного мистецтва влаштували виставку своїх робіт. Дивлячись на їх вироби вкрадається думка, хіба це можливо, оце так майстерність.
Для дітлахів було створено розважальний майданчик з кульками, електромобілями, батутами та гірками, солодкою ватою, веселими іграшками та катання на конячці.
На завершенні свята усіх очікував сюрприз – дискотека і лазерне шоу. Новоолександрівці святкували до пізньої ночі.



Понеділок, 29 Серпня 2016 09:49 | Переглядів: 846