Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

На території гімназії «Престиж» відбувся широкомасштабний захід

   На території гімназії «Престиж» відбувся широкомасштабний захід, який включав в себе: ярмарок, конкурсні програми для дітей, святковий концерт, офіційну частину та виступ зірок Української естради, таких як Віталій Козловський, гурт «Друга ріка» та Київського ді-джея Анну Лі. Організацію свято було покладено на колектив Балабинського селищного будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області.
На 14.00 було заплановане відкриття ярмарку, на якому працювали атракціони, батути, торгові палатки з пирогами, тістечками, різноманітною випічкою. На свято приїздили майстри з Буковини, Чернівців, Київської області, Запоріжжя, Кременчуга, Вільнянська, Полог та інші.
Студією «Сім чудес» Аліни Кліппи Балабинський будинку культури було організовано конкурс дитячого малюнку. Пізніше було оголошено переможців,яким вручили призи та грамоти.
Працівниками Балабинського будику культури було організовано святкову концертну програму, в якій взяли участь майже 100 учасників. Було представлено ігрові бої спортсменів «Балабинської школи боксу» та секції з тхеквондо «Лідер».
Пізніше відбулася урочиста офіційна частина, в якій було вручено цінні грамоти поважним мешканцям селища, Запорізького району та колективам.
Цього вечора на стадіоні зібралося чимало молоді, дітлахів з батьками та людей поважного віку. Свої привітання на їх адресу висловили селищний голова Володимир Сосуновський, народний депутат України Вадим Кривохатько, заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, голова Запорізької районної ради Анатолій Шевчишин, заступник голови Запорізької міської ради Анатолій Пустоваров, депутат Запорізької районної ради Сергій Петренко та багато інших. По закінченні офіційної частини свято продовжив феєричний виступ театру вогню «Магай».
О 19.00 розпочався концерт Віталія Козловського та гурту «Друга ріка». По закінченню концерту для усіх присутніх була відкрита нічна дискотека.
   Всього на святі було присутні більш ніж 4000 гостей.

 



Середа, 26 Жовтня 2016 13:43 | Переглядів: 714