Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Перші "Козацьки ігри Запорізького району»


   У суботу, 12 листопада, до Дня працівників сільського господарства на стадіоні села Петропіль Веселівської сільради відбулася визначна подія - перші в районі "Козацьки ігри Запорізького району». Вітали учасників змагань голова районної ради А.М. Шевчишин, голова РДА А.Г. Васюк, гениральний диреткор та спонсор змагань Г.В. Марич, народний депутат України VII скликання О.І. Дудка, депутат обласної ради Д.О. Коротенко, депутат районної ради В.П. Хорошун та ін.
У змаганнях взяли участь шість сільських пгосподарств району - ПП "АФ "Славутич" Веселівської сільради, "Александр-Агро" Лукашівської сільради, "Вікторія" Миколай-Пільської сільради, "Богатир" Веселівський ПНІ, ПАТ "Відраднівське" Августинівської сільради, ФГ "Олан" Григорівської сільради.
Цього дня на козаків-хліборобів очікували справжні випробування на силу, витривалість та команду згуртованість. А на гостей - справжнє видовище, заряд позитивних емоцій, приправлених розвагами та смачними частуваннями. У програмі: переміщення воза, перенесення гирь вагою 24 кг, мішків із зерном, кантування тракторного колеса та колоди, перетягування канату. А також конкурс на краще приготування козацького шашлика.
В командному заліку переможцями стали та вибороли Кубок козаки ПП «АФ «Славутич». Голова районної ради А.М. Шевчишин започаткував номінацію «За волю до перемоги» та вручив цінний подарунок – мікрохвильову піч. Депутат обласної ради - сертифікат у розмірі 2000 тис.грн, а директор Центру сільського туризму "Aquazoo-Петропіль" - три агропутівки до Центру зі смачним обідом.
Всі перемазці отримали медалі та грамоти, а за перше місце в кожному виді козаки отримали цінні подарунки у вигляді побутових приладів.



Вівторок, 15 Листопада 2016 14:30 | Переглядів: 940