Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Сесія районної ради

У понеділок, 21 листопада, відбулася дванадцята позачергова сесія Запорізької районної ради сьомого скликання. Її провів голова районної ради А.М.Шевчишин. На сесію прибули 23 депутати, а також взяв участь голова райдержадміністрації А.Г.Васюк, голови місцевих рад, керівники районних управлінь та відділів, комунальних установ.
Перше питання «Про заміщення депутата Запорізької районної ради» (фракції Радикальної партії О.Ляшка) було знято з порядку денного через неприбуття на сесію представника територіальної виборчої комісії, який, відповідно до законодавства, мав би представити нового депутата ЗРР. Це викликало незадоволення членів фракції Радикальної партії О.Ляшка, і вони демонстративно залишили сесійну залу. Подальший розгляд питань відбувся без них.
Сесія внесла зміни до бюджетних призначень, а також зміни та доповнення до районного бюджету, ряду програм. Так, сесія виділила додаткові асигнування для вирішення найбільш нагальних питань району, у тому числі: збільшено асигнування на оплату праці працівникам бюджетних установ району, виділені асигнування на придбання медикаментів та медичного обладнання, на проведення метрологічних обстежень рентгенологічного обладнання, на придбання запчастин та проведення ремонту санітарного транспорту та обслуговування котелень навчальних закладів району. А також Продовжила строк дії контракту з начальником КУ «Місцева пожежна охорона» ЗРР. Погодила проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж смт Балабине.
Депутати прийняли пакетом з 5 по 21 питання, які стосувалися здебільшого затвердження нових редакцій статутів комунальних закладів районної ради, а також про передачу в оренду вільного нерухомого майна (у вільному приміщенні Біленьківської лікарні планується відкрити стоматкабінет).



Середа, 23 Листопада 2016 08:27 | Переглядів: 665