Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Свято Святого Миколая

Даруємо радість
  У понеділок, 19 грудня, за ініціативи голови районної ради А.М. Шевчишина та за фінансової підтримки ПП "АФ "Славутич", а саме генерального директора Г.В. Марича, у День святого Миколая 650 солодких подарунків отримали вихованці шкіл та дитячих садків до святкового ранків.
  Також цього дня голова районної ради А.М. Шевчишин разом з депутатом райради, заступником директора ПП «АФ «Славутич» В.П. Хорошуном особисто завітали на території північного Правобережжя, щоб привітати зі святом педагогічні колективи шкіл та дитячих садочків, колективи виконкомів Миколай-Пільської, Петропільської, Августинівської, Володимирівської, Широківської, Лукашівської сільрад. Усі були приємно вражені та щиро дякували за увагу та подарунки.
Окрім цього, подарунки та святкові привітання пролунали для медичних працівників амбулаторії сімейної медицини на територіях Миколай-Поля та Лукашевого. Найбільшої уваги та підтримки потребують люди з обмеженими можливостями, а також і ті, хто щодня важко працює, даруючи особливим людям свою любов. Це - колектив Веселівського ПНІ на чолі з О.С. Надточим, який дружно приймав привітання у свято милосердя та добра.
   Свято Святого Миколая особливо чекають, звичайно, діти. Механізатор ПП «АФ «Славутич» Володимир Сергійович Невмивака з Надії є старанним працівником, неодноразово нагороджувався подяками та преміями. Великою гордістю для нього є його велика дружна родина. Він – багатодітний батько шістьох дітей. Несподіваним приємним сюрпризом для його малечі та дружини Наталії Вікторівни було отримати подарунки та привітання від голови райради та заступника голови місцевого господарства, які завітали цього дня на гостини. Наталія Вікторівна подякувала від імені всієї родини за увагу та підтримку, адже з яким питанням чи проблемами родина не звертається до районного та місцевого керівництва - завжди отримує допомогу



Вівторок, 20 Грудня 2016 14:03 | Переглядів: 674