Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Вічна пам’ять Вічний спокій знайшов Сергій Васильович Семеренко

З великим сумом сповіщаємо про те, що 20 січня, на 58 році життя раптово завершив своє земне буття Семеренко Сергій Васильович.

  
  Народився 3 травня 1959 року у смт Комишуваха Оріхівського району Запорізької області. Має три вищі освіти: інженер-механік; політолог, викладач соціально-політичних дисциплін; магістр державного управління. Працював на викладацькій, комсомольській, партійній та господарській роботі.
   Роботі у Запорізькому районі Сергій Васильович присвятив тридцять років свого життя. Був інструктором райкому партії, секретарем парткому колгоспу ім. Фрунзе, заступником голови АФГ "Славутич", упродовж семи років очолював одне з найбільших господарств району – колгосп ім. Ілліча. Двічі, у 2002 та 2014 роках, його призначали головою Запорізької районної державної адміністрації. Останнім часом він очолював комунальну службу Долинської об'єднаної територіальної громади.
Його чесність, наполегливість, принциповість та відповідальність можна приводити в приклад, адже він щиро вболівав, жив інтересами жителів району, села Біленького, де мешкав, території Долинської громади, де працював. Порядність та відвертість Сергія Васильовича назавжди запам'ятають всі, хто його знав та працював поруч.
 Його раптова смерть – це непоправна втрата для його єдиної доньки і онука, батьків, для всіх рідних, близьких, колег і друзів.
Для кожного з нас Сергій Васильович був прикладом людської гідності, добропорядності та професійності. Ми знали його як енергійну, розумну, добру, творчу, людину, яка мала велику кількість справжніх щирих друзів. На жаль, йому судився дуже короткий вік. Багато встиг зробити добрих справ, але ще більше планів і надій не здійснено.
    Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті нашого колеги й друга, висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам'ять про нього назавжди збережеться в наших серцях.

Молімося за спокій його душі.

Анатолій Васюк, Анатолій Шевчишин, Володимир КАРХАЧОВ, Іван Гоменюк, Юрій Зенкін, Сергій Бурма, Володимир Макущенко, Віктор Скловський, Микола Бахарєв, Світлана Чудеснова, Світлана Зачепило, Володимир Козиряцький, Алла Кришталь, Іван Полумієнко, Ганна Федорченко, Геннадій Марич, Шевкет Муслімов, Володимир Гринь, Микола Гавриленко, Тамара Карташова, Борис КОНОШЕНКО, Віктор ТЮТЮМА, Віктор Матвійко.



Вівторок, 24 Січня 2017 10:01 | Переглядів: 1083