Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

В ході робочої поїздки голова Запорізької районної ради Анатолій Шевчишин провів зустріч з мешканцями с. Широкого , а також завітав до Широківської школи.

    У Широківській школі прагнуть розвивати творчу активність учнів, прищеплюють любов та повагу до рідного закладу різноманітними засобами, серед яких не тільки виховні заходи, а й виставки, свята, конкурси.
Так, восени пройшов конкурс годівничок для птахів, понад 60 дітей виявили свої вміння та фантазію, зробивши гарненькі «їдальні» для пернатих. За словами директора М.В.Василенка, діти взимку годуватимуть пташок, спостерігатимуть за ними, а навесні опишуть це в своїх творах.
   Чарівні казкові сюжети підготували вихованці навчального закладу на конкурс «На кращу новорічну композицію». А коли діти йшли на зимові канікули, отримали завдання виготовити різдвяні віночки і прикрасити ними свої будинки. У січні підвели підсумки цього конкурсу - визначили переможців. У фойє школи розташована виставка різдвяних композицій. Усього тут представлено 46 робіт, кожна - особлива та неповторна.
   У п’ятницю, 27 січня, на урочистій лінійці підвели підсумки. На захід завітав голова районної ради Анатолій Шевчишин, який сердечно привітав шкільний колектив і вручив чудові подарунки діткам – авторам найкращих різдвяних саморобок. Це Вікторія Ануфрей(6 кл.), Надія Васильєва (3 кл.) та Надія Гурова (5 кл.).
   Не залишились без уваги й переможці конкурсу, які здобули 2-3 місця, про призи для них потурбувалися місцеві підприємці О.П. та О.В.Пічуріни, зрештою заохочувальні шоколадки отримали усі учасники конкурсу. Такі заходи згуртовують учнів, дарують гарний настрій, приємні емоції, наснагу на навчання та працю. А це - найголовніше у дружній шкільній родині



П'ятниця, 27 Січня 2017 14:21 | Переглядів: 753