Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Від слова - до діла

 

    Сьогодні голова районної ради А.М. Шевчишин разом з народним депутатом VII скликання О.І. Дудкою завітали до учнів 4 класу Лежинського НВК з подарунком - надсучасним телевізором, який надасть можливість навчальному закладу в повному обсязі інтерактивно навчати дітей за новітньою експериментально-освітньою програмою.
   Не словом, а ділом, саме такого девізу притримується Олександр Іванович Дудка. Навіть після завершення своєї депутатської каденції, він продовжує підтримувати мешканців Запорізького району в усіх напрямках, а надто, коли це стосується освіти та виховання учнів. Тож, коли директор Лежинського НВК Олена Володимирівна Кучеренко звернулася з проханням допомогти у розширені матеріальної бази школи для участі у Всеукраїнському освітньому проекті, одразу погодився допомогти.
     На початку квітня надійшло розпорядження міністра освіти і науки України «Про завершення І етапу та розширення бази для проведення дослідної експериментальної роботи на базі загальноосвітніх навчальних закладів» і надання статусу експериментального навчального закладу всеукраїнського рівня. Із десяти шкіл області до них включено і три школи з нашого району - Володимирівський, Мар’ївський та Лежинськй НВК, у якому за новою програмою навчатимуться два класи.

   Так, районною радою були виділені кошти на закупівлю ноутбуків, а на початку року перший довгоочікуваний телевізор від депутата було вручено учням першого класу. А сьогодні подарунок отримали і четвертокласники.

   У свою чергу, учні під керівництвом класного керівника Л.І. Беніш подякували за подарунок, підготувавши музичні та віршові привітання. Свою вдячність за увагу до освітніх проблем і підтримку сільських шкіл висловили присутні батьки учнів.


    Від тепер навчання учнів Лежинського НВК буде сучасним та якісним!



Четвер, 13 Квітня 2017 13:15 | Переглядів: 808