Офіційний сайт Запорізької районної ради

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Друга частина районних урочистостей з нагоди Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України

23.08.2017 друга частина районних урочистостей з нагоди Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України продовжилася святковим концертом та традиційним фестивалем «Козацьке коло» на території села Новоолександрівка.
На території стадіону була устаткована виставка майстрів декоративно-прикладного мистецтва села Новоолександрівка , а також стаціонарна, святково прикрашена сцена з флагштоком, на якому майорів Державний Прапор.
На захід завітали гості з інших сусідських сільських та селищних рад, керівники районних відділів, управлінь, структурних підрозділів, громадських організацій, депутати різних рівнів, голова Запорізької районної ради Шевчишин А.М. та голова райдержадміністрації Васюк А.Г. Розпочався захід залпом справжньої козацької гармати та поздоровлення і вручення господарем території та керівниками району Почесних грамот і Подяк обласного та районного рівнів активістам, аграріям, талановитій молоді Новоолександрівської сільської ради.
Святкову концертну програму складали артисти художньої самодіяльності Новоолександрівського будинку культури, Юльївського клубу, Малокатеринівського будинку культури та комунального закладу «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради (м. Запоріжжя).
Представники козацького осередку «Спас – Вихлист» Запорізького району на чолі з отаманом Павлом Карякіним показали справжню майстерність в змаганнях «Лава на Лаву».
Усіх присутніх безкоштовно пригощали справжнім козацьким кулішем, для дітей та дорослих місцева торгівля організувала роботу виїзного кафе, продаж солодкої вати тощо, а наприкінці свята відбулася лазерна дискотека.



Середа, 23 Серпня 2017 18:31 | Переглядів: 605